Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב בזמן האחרון כשאני עוצר את הרכב לגמרי, ואז משחרר את הרגל מהברקס יש רעשים כאלה ורעידות מהאוטו. ואם אני לוחץ עם הרגל חצי ברקס אז בכלל יש רעשים כאלה של נקישות ורעידות כמו בהתחלת נסיעה ברכב עם גיר רגיל, רעידות מהסוג הזה. ממה זה יכול לקרות ולמה זה קורה? אף פעם לא היה לי את זה. אקסנט 06.

פורסם

שלום רב.

סביר להניח שיש בעיה בצלחות הבילום.עיוות או מדרגה.

גש למוסך לבדוק את הנושא.לא צריך להיות סיפור.

ישנה סבירות גבוה שצריך לעשות ברקסים.

בהצלחה.

פורסם

אין בעיה בברקסים, הרכב בולם מצוין ונעשו ברקסים בטיפול האחרון(45,000) אבל זה פשוט נשמע לי מוזר החריקות האלה והרעשים האלה. בכל מקרה בינתיים זה נעלם(יכול להיות בגלל שהרכב לא נסע משהו כמו שבוע וחצי?) וכשאני נוסע עליו עכשיו אני לא שומע כלום מהברקסים. אם אני ישמע עוד פעם רעש מהברקסים אני יכנס לבדיקה.

פורסם

עקב הלחות חלודה קלה מצטברת על הצלחת ויתכן שבמספר בלימות יהיה רעש של חריקות. זה באמת אמור להעלם אחרי מספר בלימות ויחזור רק לאחר חנייה ממושכת. אם זה המצב אז הכל תקין.

פורסם

גם תמיד כשאני שוטף את האוטו אז אני שואף גם את הגלגלים ויוצא משם את האבקה שחורה הזאת מהברקסים. זה קשור במשהו כי אני יודע וראיתי את האבקה הזאת יוצאת בכל הרכבים בשטיפה.

פורסם

בינתיים זה נעלם והכל כרגיל, פשוט יכול להיות שזה קורה בגל שיש פעמים שאף אחד לא נוסע באוטו יותר משבועיים ואני מניע אותו לפעמים רק ולא נוסע בו אז ככה שהברקסים נתפסים או משהו כזה?

בכל מקרה תודה על העזרה ואני בראשון ילך יבדוק את זה.

• תוכן חדש...