Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מחנות בשם ZOL 4 U

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק:

איך אני מזהה איזה WII יש ברשותי ? (כבקניה נאמר שהוא קורא צרובים PAL)

הורדתי המון משחקים, חלקם שוקלים סביב ה גיגה וחלקם היותר גדול 4+ גיגה וכולם בפורמט ISO

ניסיתי לצרוב עם נרו באפשרות BURN IMAGE ומתקבלת הודעת שגיאה ב WII שהדיסק בילתי קריא

מה לעשות, איך לצרוב ?

יש עוד כפתור/אופציה שמעלה את הדיסק, חוץ מהראשית. BACKUP או משהו כזה.

תנסה את זה.

משכנתא זה קל

פורסם
מעניין איך הם מקבלים 4 V מתוך 5 בזאפ?

איך? ניסית פעם לכתוב ביקורת שלילית בזאפ?

אני ניסיתי 3 פעמים (על יבואן מדפסות גדול שקניתי ממנו באחד מאתרי המכירות מדפסת חדשה וקיבלתי מדפסת לא תקינה, שהוחזרה על ידי חנות מעפולה, עברה תיקון לא מוצלח ונשלחה אלי - עם כל המסמכים המרשיעים בתחתית הקופסה, או חנות סטריאו לרכב שפרסמה בזאפ אבל בעת הקנייה ניסתה להשחיל דגם נחות יותר במקום, והשלישי, יבואן מקררים גדול ממנו קניתי מקרר עם פלסטיקה באיכות ירודה, וכשהמגירה נשברה, וסרב לתת לי מחיר בטלפון, או אפילו לבדוק אם היא קיימת במלאי, ושלח אותי להתייצב פיזית בכתובת מסויימת בחולון, רק בשביל לברר את הפרטים האלה.).

שלוש הביקורות שלי לא זכו לראות את אור השמש - למרות שאני עומד מאחוריהן והחזקתי את המסמכים הרלוונטים להוכחת טענותי. אני תוהה על בסיס מה מערכת זאפ מחליטה אלו ביקורות לפרסם ואלו לא - והאמת, אני מעדיף לא לדעת את התשובה.

:turn-l:
פורסם

אין לי אייקונים נוספים והדיסקים לא עובדים

לא הבנתי מה זה ההמלצות לתוכנות, פשוט צריך תוכנה/דרך לצרוב שבדוק עובדת

אמשיך לקרא על SOFTMOD כשלא אהיה שתוי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
gsi16v - ניסית DVD Decrypter? חבר המליץ גם על imgburn

ImgBrn=DVD Decrypter,פשוט היוצרים של DVD Decrypter הפסיקו את הפיתוח אז התכנה הזאת קמה כהמשך,והיא בהחלט אחת הטובות לצריבת משחקי DVD.

פורסם

Alcohol 120%

תוכנה מעולה לצריבת משחקים בDVD לפלטפורמות PS2 וWII

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
איך? ניסית פעם לכתוב ביקורת שלילית בזאפ?

אני ניסיתי 3 פעמים (על יבואן מדפסות גדול שקניתי ממנו באחד מאתרי המכירות מדפסת חדשה וקיבלתי מדפסת לא תקינה, שהוחזרה על ידי חנות מעפולה, עברה תיקון לא מוצלח ונשלחה אלי - עם כל המסמכים המרשיעים בתחתית הקופסה, או חנות סטריאו לרכב שפרסמה בזאפ אבל בעת הקנייה ניסתה להשחיל דגם נחות יותר במקום, והשלישי, יבואן מקררים גדול ממנו קניתי מקרר עם פלסטיקה באיכות ירודה, וכשהמגירה נשברה, וסרב לתת לי מחיר בטלפון, או אפילו לבדוק אם היא קיימת במלאי, ושלח אותי להתייצב פיזית בכתובת מסויימת בחולון, רק בשביל לברר את הפרטים האלה.).

שלוש הביקורות שלי לא זכו לראות את אור השמש - למרות שאני עומד מאחוריהן והחזקתי את המסמכים הרלוונטים להוכחת טענותי. אני תוהה על בסיס מה מערכת זאפ מחליטה אלו ביקורות לפרסם ואלו לא - והאמת, אני מעדיף לא לדעת את התשובה.

פשוט מאוד והיה על זה כתבה נחמדה בטלוויזיה, בעל המאה הוא בעל הדעה, בדיוק כמו בREST, למרות שיש חנויות שרואים שיש להם תגובות שליליות בזאפ, עדיין קשה מאוד לדעת, בשביל להתפרסם בזאפ צריך לשלם להם כסף, ברגע שאתה משלם להם כסף אתה יכול לדרוש שיסירו דעות שליליות ואפילו אם הם רוצים להיות ישרים ב-100% הם בבעיה רצינית מול לקוח שמשלם להם כסף.

האם אתה באמת חושב שאיכפת להם ממי שנכנס לאתר? איכפת להם רק לעשות כסף מהמודעות ותו לא.

פורסם

אני תמיד מעדיף לשלם עוד 100 200 שקל ולהיות בשקט נפשי ובלי טירטורים וללכת לצעוק ועצבים.

אני רכשתי לי בוקס 360 מאנגויסטיק שירות מצוין תוך יום הבוקס אצלי.

השארתי באתר שלהם פרטים שלי ופלאפון אחרי כמה שעות יצרו איתי קשר ויום למחרת הגיע אלי.

ממליץ בחום אל אנגוסטייק ועל vgs כנ"ל.

פורסם

ואם עושים רשימה , חוץ מאנג'ויסטיק וVGS שאכן נתנו גם לי שירות מצוין כשהייתי צריך דברים יותר מורכבים:

מדיה גיים - ברמת גן - חנות מצויינת.

פריק בהרצליה - ה"בית" שלי.

בכל אחת מאלו - שווה להשקיע עוד כמה שקלים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סביר להניח שעסק מסחרי לא ישמוט את הענף עליו הוא יושב.

אתה שלחת לזאפ את המסמכים?

-

פורסם

ביקר , צר לי להרוס לך את הפנטזיה.

אתה טועה - לא רק זה שהם יכולים לבקש לא לפרסם תגובה , הם יכולים גם להגיב על התגובות כמה ואיך שבא להם.

רמז - להם לא עורכים אותן.

ZAP הוא כבר הרבה זמן בעיקר פרסומון.

פרסומון יעיל מאוד גם בשביל הצרכן.

אבל עדיין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זאפ כבר מזמן לא רלוונטי. הוא רק נותן תחושה מסויימת בקשר למחירים.

אני לא רוצה להגזים ולומר שהוא מנפח מחירים , אבל בואו נגיד שציוד לבית שלם שקניתי לפני שנה, נקנה מרשתות מובילות ותמיד מתחת להכי זול בZAP, אפילו דיי הרבה מתחת. (למשל : פלזמה ב1K מתחת להכי זול מיבואן מקורי כאשר הכי זול היה מייבוא מקביל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...