Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי חיפוש והגעתי למחירון,מופיעים חמישה מחירים תחת מס' מ1-5 ליד #,מה זה?יד?

איפה יש מקרא של המחירון?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אני לא יודע לאיזה מחירון אתה בדיוק מתכוון, אבל המכס מתייחס בארץ למחירון "קראוס".

במחירון קראוס, לכל דגם, בכל שנתון, יש 5 רמות כאשר הרמה הראשונה מתייחסת לרכב במצב גרוע מאוד והרמה החמישית מתייחסת לרכב במצב מדהים (תצוגה), וביניהם בהתאמה שאר הרמות.

מקווה שזה עונה לשאלתך.8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

או.קיי,איפה יש פירוט שמתאר בערך מה הדרישות בכל רמה,איך מעריכים?סבבה האוטו לא תצוגה אבל איך יודעים אם הוא 2 או 4?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אין פירוט מדויק, ואצלנו במכס זה תלוי בעין וברצון של המוכס.

מה שכן, הובהר לי שלא מענין אותם בשום צורה מצב מכאני (וזה די הגיוני כי אין להם דרך להעריך את זה) ולכן המוכס מסתכל על מצב חיצוני ופנימי.

הם למדו כאן להסתכל על חלודה כפרמטר. הסיכוי להשיג דרגה גבוהה (4.5 או 5) תלוי במצמב החלודות ברכב. אם הרכב רקוב הסיכוי גבוה, אם לא - צריך הרבה כושר שכנוע...

וכמובן עוזר מאוד אם הרכב נראה רע (מפורק, מלוכלך, מתקלף וכו')

בקיצור, ההערכה תלויה בבוחן, במראה הרכב, ובצד שבו הוא התעורר בבוקר.

פורסם
אין פירוט מדויק, ואצלנו במכס זה תלוי בעין וברצון של המוכס.

מה שכן, הובהר לי שלא מענין אותם בשום צורה מצב מכאני (וזה די הגיוני כי אין להם דרך להעריך את זה) ולכן המוכס מסתכל על מצב חיצוני ופנימי.

הם למדו כאן להסתכל על חלודה כפרמטר. הסיכוי להשיג דרגה גבוהה (4.5 או 5) תלוי במצמב החלודות ברכב. אם הרכב רקוב הסיכוי גבוה, אם לא - צריך הרבה כושר שכנוע...

וכמובן עוזר מאוד אם הרכב נראה רע (מפורק, מלוכלך, מתקלף וכו')

בקיצור, ההערכה תלויה בבוחן, במראה הרכב, ובצד שבו הוא התעורר בבוקר.

צודק לחלוטין!!!

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

במהלך שחרור 5 רכבים בשנתיים האחרונות, לי ולחברים.

המכס מתייחס לחשבונית קניה חתומה ע''י נוטריון מארץ היבוא!

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...