Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

נסעתי בחולון בשדרות גולדה. בכיוון הנסיעה ישנם שני נתיבים.

נסעתי בנתיב השמאלי, מצד ימין שלי היה אוטובוס אקורדיון, וממולי אוטובוס, ככה שאני תקוע בין שניהם.

האוטובוס שממולי עבר לנתיב הימני, וממולו היה רכב פרטי שפשוט החליט לעצור (!) באמצע הכביש (במקום שנוסעים בו במהירות 60 קמ"ש בערך), כי הוא רצה לפנות בפניה ימינה לאיזו סמטה.

בלמתי הכי חזק שאפשר כמו שלמדתי בקורס נהיגה מתקדמת, והאוטו שלי נעצר 20 סטנ' (אם לא פחות) מלפני הרכב שעצר לו באמצע הכביש. מיותר לציין שהייתי במרחק של אוטובוס ויותר ממנו, כך שלא הייתי קרוב אליו.

כמובן שאפילו סליחה לא קיבלתי, הנהג האידיוט המשיך לנהוג כרגיל.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם האוטובוס שהיה מאחוריו לא היה עובר נתיב שניה לפני המקרה, הרי הוא היה מעיף את הנהג לעזאזל ואני הייתי נתקע באוטובוס.

במידה ואכן הייתי נתקע בנהג הטיפש, מי היה מואשם בתאונה? האם אני מכיוון שאני הוא זה שהתנהג מאחורה?

פורסם

אם היתה נגרמת תאונה - הוא יכול היה למנוע אותה - אם לא היה עוצר באמצע הכביש.

אתה היית אשם - כי לא שמרת מרחק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

העניין הוא שכן שמרתי מרחק.

שמרתי מרחק מהאוטובוס, ככה שביני ובין המכונית העוצרת היה מרחק הגדול.

הבעיה היא שעד שקלטתי שהוא עוצר ולא קצת מאט כבר עברתי מרחק.

פורסם

וכמו שרז רשם לך, זה נקרא שלא שמרת מרחק (גם אם הוא אידיוט ועצר באמצע הכביש).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז לא שמרת מרחק.

לפי מה שאתה מתאר היית די צמוד לתחת של האוטובוס, כך שהרכב הפתיע אותך.

צריך תמיד לנסות לצפות דברים כאלה ותמיד לקחת בחשבון שיש מפגרים בכביש (אפילו הרבה שאין להם רישיון לפי דברי המשטרה)

אבל הכל לטובה, כל מקרה כזה מלמד איך להימנע מהדבר בעתיד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תמיד לקחת בחשבון שיש מפגרים בכביש

מה הקשר למפגרים ? אתה מודע להגדרה בכלל ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

"נהיגה מתקדמת" זה לא רק לדעת לבלום בלימת חירום הכי טובה ברגע האחרון.

"נהיגה מתקדמת" זה גם לדעת לצפות סכנות והפתעות אפשריות, בכדי שלא להיכנס למצבי חירום מראש.

אז את החלק הראשון הפנמת - יפה מאד.

עכשיו כדאי לעבוד גם על החלק השני.

דני G.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה פעם, רק שאני כמעט ונכנסתי בניידת משטרה שעמדה בצד הכביש. האשמה הייתה רק שלי שכן נסעתי כ-15 קמ"ש ממה שהיה מצויין בתמרור באותו כביש. המסקנה היא שנהיגה במהירות לא גבוהה מהמותרת בכל כביש (יחד עם התאמת המהירות למצב התנועה בכביש), ושמירת מרחק נכון (ועוד קצת, רק ליתר בטחון) יכולים בקלות למנוע מצבים כאלה.

פורסם

תנהגו בידיעה שכל מי שמסיבכם אלו ילדים שיכורים בני 8 שזו הפעם הראשונה שהם מאחורי הגה...ככה אדם שעוצר פתאום באמצע הכביש לא יפתיע אתכם.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בדיוק. זאת השיטה היחידה לנהוג בארץ מבלי להתחרפן.

צריך להתייחס לכל מכונית שאתה רואה (או לא רואה) כאילו שהיא ננהגת על ידי אידיוט או רוצח בפוטנציה.

ככה, שום בלימה פתאומית או כל שטות אחרת של הבבון התורן (או אשתו) לא תפתיע אותך,

ואתה מוכן תמיד לתרחיש הגרוע ביותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני נהג חדש, על הכביש בסה"כ שנה וחצי. אבל אפילו מישהו בגיל שלי יכול להפעיל שיקול דעת בסיסי כדי להבין שאם פספסת פניה לא קרה כלום!

גם אבא שלי לימד אותי להתסכל על כל מכונית בכביש כאילו נוהג בה רוצח שרוצה להרוג אותי, ככה שאני תמיד מנסה להיזהר כמה שאפשר.

זה גם עניין של ניסיון, אני מאמין שבפעם הבאה המרחק שאני אשמור יהיה גדול יותר.

• תוכן חדש...