Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ויכוח עם חבר עם סאלין [מצורפת תמונה]

אני הייתי בטוח שזאת סאלין S218 RF, אבל החבר שלי היה בטוח שזאת מוסטנג רגילה עם קיט או משו כזה

מישהו יכול לפרט על המכונית קצת?

ד"א מה זה ה-08 שכתוב שם בצד ימין קצת מתחת לגריל, זה מסמל משהו?

תודה, אוהד:-D

Saleen Back.jpg

Saleen Front.jpg

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סדנאות שיפורים כמו Shelby או ROUSH שמוציאות גרסאות חזקות יותר למוסטנג.

כמובן שתמיד יש סיכוי שהוא סתם קנה קיט של SALEEN כמו שיש הרבה אנשים שקונים לבמוו קיט של m3.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה כמו שתשאל אם זה AMG או מרצדס (כאן זה שונה כי הסדנאות הללו אינן סדנאות השיפורים הרשמיות של המותג פורד).

זה מוסטנג סלין. כמו שיש שלבי מוסטנג וראוש מוסטנג. (זה אוטו די רציני בהנחה שהוא אמיתי ולפי האגזוזים (נדיר שבעלי הקיטים משקיעים עד לפריט האחרון כולל האגזוזים כי זה לא עניין של מה בכך) הוא אמיתי).

פורסם

קשה לומר.

מצד אחד, סאלין זה לא סדנת בית (כמו AMG) של פורד, ואני בספק אם מישהו היה טורח לשים קיט שלהם רק בשביל היופי. מצד שני, למיטב ידיעתי ניתן לייבא לישראל רק רכבים שיש להם נציגות פה, ולסאלין אין.

בשורה התחתונה, אני חושב שזאת סאלין מקורית שהובאה בקומבינה כפורד. יתכן שיש להם גם קיט שיפורים שמתלבש על רכב קיים, וזה מסביר הכל. בכל אופן, מבט תחת מכסה המנוע יגיד לך בוודאות.

פורסם

דווקא המספר האדום הזה יכול לעורר מחלוקת.

בסליין מהדגם הראשון שיוצא מסדנה יש מספר סידורי של בכמה מקומות ברכב אחד מהם ליד הפנס בטמבון.

מצד שני כל הקיטים של סיילין גם נרכשים בנפרד ואפשר להרכיב אותם לבד ככה שיכול להיות מצב טוב שזאת מוסטאנג ששודרגה עלידי שיפורים מבית סיילין ולאוו דווקא יצאה ישר מהסדנה,מצד שני יכול להיות שזה הרכב שיצא ישר מהסדנה אבל המספר 8 קצת הזוי כי זה אמור להיות רכב משנת 80 ועוד ה8 שיצא..

קיצור צריך לבדוק טיפה יותר לעומק,בכל מיקרה הרכב מדהים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני חושב שזאת הsaleen s281 RED FLAG כמו שאמרתי בהתחלה עם תשים לב תראה באדום מתחת לגריל בצד ימין שכתוב RF

בכל מקרה עם זה באמת RF אז כתוב באתר שלהם שיוצרו רק 100 כאלה:shock:

ובקשר לכותרת, עכשיו זה רק תלוי במנהלים:lol:

• תוכן חדש...