Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4059339.jpg

לעוד תמונות ומידע :

http://www.worldcarfans.com/109070820342/2010-jaguar-xj-photos-leaked

מאחור היא נראית כמו שילוב של CLS ולנצ'יה. התוצאה יפה מאוד לדעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין מתי תפסיק הקללה של ה CLS.

(קופה 4 דלתות)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הפרונט מרשים, בפרופיל ומאחור היא נראית כמו מכונית פאר המיועדת לשווקי המזרח הרחוק. הרבה פחות הומוגנית מ-XF - ובדומה לה, אני מסופק אם העיצוב יזדקן בכבוד.

קצת כואב לראות מורשת עיצובית ארוכה מושלכת לפח האשפה בצורה כה בוטה. מעצב יגואר הנוכחי מזה שנים(קאלום) יכל לעצב מכונית מודרנית עם קריצות קלאסיות, לאו דוקא רטרו. בעיני, עם XJ החדשה, הוא כשל.

בעוד מספר שנים ארכוש לעצמי XJ עם גוף אלומיניום מהדור הנוכחי, לאחר נפילת הערך הגדולה שלה. מכונית קלאסית במלוא מובן המילה, עם מנהגי כביש מעודנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לטעמי מדהימה. אני ממש אוהב את הקו החדש של יגואר. הגיע הזמן לזנוח את מה שהוביל אותם למצב גרוע כ"כ (היו עוד סיבות כמובן).

emotion of motion

פורסם

הפרונט אגרסיבי ואחריו קווים זורמים, לדעתי העיצוב מדהים עכשיו רק נשאר לבחור בינה לבין סדרה 7:roll:. אהבתי את הגימיק עם השמשה האחורית שהם "המשיכו" אותה עד לחלון הצדדי, אחת היפות. מעניין מה יעשו עם הקו העיצובי הזה במכוניות הGT\רודסטר:-D

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הפרונט חביב , האחורים אסון.

אכן במקום לשמור על מורשת יגואר המפוארת, העיצוב קצת מאבד את המאפינים הברורים של המותג בעבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרסו. הנוכחית, לדעתי, נראית הרבה יותר טוב.

העיצוב של הXF ממש יפה. אבל עכשיו זה נראה כמו חיקוי של אותו העיצוב וזה לא נראה טוב.

פורסם

בתור אחד שמאוד חובב רכבי פאר, העיצוב של הרכב הזה פשוט מאכזב אותי.

את הישנה מאוד אהבתי, מכונית פשוט מדהימה בעיני. אבל חדשה? פשוט אין מילים! עוד צעצוע פלסטיק. שליטה של טאטא לא עושה טוב לבריטים ויגואר בפרט, לפחות בעיני.

52-jaguar-xj.jpg

1992.jaguar.xjseries.5729-300x189.jpg

95xj6.jpeg

161201.1-lg.jpg

מה נישאר לא מעיצוב המקורי חוץ מבליטה על מכסה מנוע? אפילו גריל לא בסגנון. הדפנות זה מכונית הזאת שטוחות וזה הדבר שאני הכי פחות אוהב בעיצובים החדשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדהימה, כמו כול שאר העיצובים של היגואר!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

הבה נקדישה דקת דומיה לזכר נפילתו של אייקון מוטורי. העיצוב של ה XJ התאפיין בשינויים מינוריים לאורך השנים, דבר שהקנה לה ייחודיות ושיק קלאסי, מה שכ"כ חסר במתחרות שלה בסגמנט מכוניות הפאר בעיקר מתוצרת גרמניה. עצוב.

• תוכן חדש...