Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי הדביק בגאז' של ת'זיס מאחורה?:|

נראה כמו רכב קונספט, גועל. אפילו את העיצוב הנחמד שעוד נותר בXF נעלם פה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

http://www.netcarshow.com/jaguar/2010-xj/

גלריית תמונות מלאה בקישור דלעיל, כולל מגוון פרטים. עיצוב הפנים חביב, אך הוא מתאים לדור הבא של ה-X טייפ, לא ל-XJ. כאן הוא פשוט נראה CHEAPO.

בקיצור, יהיה מעניין לראות את המכונית בלייב ולנהוג בה (לצערי, XF לא ממש עשתה לי את זה כמו יגואר קודמות) - ויהיה מעניין לא פחות לראות כיצד השוק העולמי "יאכל" את הסייבר-ג'אג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מבפנים - העיצוב הכללי יפה, אבל ההגה יותר חדשני מיפה ופתחי המזגן והדלתות קצת מכוערים ולא מתאימים.

מבחוץ - אני עדיין מחכה לתמונות אמיתיות ולא תמונות קטלוג, בקטלוג שום רכב לא נראה טוב. עדיין, היא נראית יותר מדי כמו הקונספט של יגואר לפני כמה שנים ויותר מדי רובוטריקית בלי "אופי".

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כל הכבוד ליגואר, יש להם ביצים לעשות שינוי כזה.

וטוב שעשו כך כי הדגמים הישנים היו פשוט ישנים.

זאת לא פורשה, שלא משנה מה עושה בעיצוב אנשים קונים.

לדעתי בקטגוריה שלה מבחינת עיצוב היא לוקחת את כולם, בגלל שהיא שונה.

צריך רק לברר בקשר לביצועים, "לא על נייר"

אוטו מיוחד.

פורסם

יש כאן סממני עיצוב מהרבה רכבים אחרים, היא גם דומה מאוד לXF.

אבל, לדעתי, התוצאה הסופית יפה מאוד. בהחלט רכב מרשים מאוד !

בקלות יפה יותר מהגדולות של BMW או מרצדס.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי הרכב מרשים ומעביר מסר חזק של חדשנות ואלגנטיות.

עיצוב החלק האחורי לא לטעמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למי שמעליי: איך כבר האוטו מסתובב ברחובות?!

ולפי דעתי האוטו נראה ממש טוב אבל אני יותר אוהב את הXF. העיצוב מבפנים יפה אבל העיצוב של הדשבורד איפה שנמצאת כל הקונסולה נראה לי שזה מתלכלך ממש מהר ומשאיר טביעות אצבע(צבע מתכתי שכזה).

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תוכן חדש...