Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות טויוטה יאריס שנת 2005 משום שזו השנה האחרונה שיובאו האוטומטיות לארץ, ואני תוהה האם לחפש לקנות עכשיו או שמא לחכות לאוגוסט ולראות מה יקרה בשוק.

עד כה מצאתי את היאריס בסביבות ה67,000 ש"ח, שנתון 2005 עם קילומטראז' נמוך מאד, אבל אם יהיה ניתן להרוויח כמה אלפים בחודש הקרוב על חשבון קניית הרכב- זו יכולה להיות תוספת נאה למשכורת.

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

לא נראה לי שתהיה השפעה על יאריס במיוחד שהיא בת 4.

מחירון הוא רק המלצה, יאריס במצב טוב נמכרת בקלות מעל המחירון בגלל שוק מצויין בתור משומשת.

הדגם החדש לא מגיע עם גיר אוטומטי אלא גיר רובוטי או ידני בלבד, לדעתי אין לך מה לחכות אם מצאת רכב שמתאים לך לדרישות ולמחיר לך על זה.

פורסם

אז אני כנראה אלך על זה.

אגב, איך אני בודק אם יש אוטומטית 2006?

האם באמת האחרונות שיובאו בגיר אוטומטי הן מ2005?

פורסם
אני מתכנן לקנות טויוטה יאריס שנת 2005 משום שזו השנה האחרונה שיובאו האוטומטיות לארץ, ואני תוהה האם לחפש לקנות עכשיו או שמא לחכות לאוגוסט ולראות מה יקרה בשוק.

מה יקרה בשוק? מחירי משומשות יעלו, זה מה שיקרה. כבר החודש משומשות מנוע 1.6 משנתונים טריים עלו ב 1,000-3,000 שקל. באוגוסט צפוי מחיר משומשות לעלות עוד, בעיקר של 1.6 סמ''ק. מחירי רכבים ישנים יותר יושפעו פחות, אם בכלל. רכבים ישנים לא יושפעו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אבל מאותן סיבות שהמשומשות 1600 סמ"ק עולות, היאריס 1300 סמ"ק לא אמורה לרדת?

כל העניין הוא הוזלת הרכבים הקטנים לא?

(בעיקרון כל העניין הוא להכניס כסף לקופת המדינה, אבל בוא נדבר על מה שהמס אמור לעשות.)

• תוכן חדש...