Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה חשובה לבעלי רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להזהיר אתכם מפני נותן שרות, שלא רק שאינו מקצועי אלא גם גורם נזק במכוון לרכב וגובה כספים על כך.

המקום נקרא "אוטוגלאס" והוא נמצא ברעננה, מנהל המקום הוא אדם חרדי.

הגעתי אליו דרך חברת הביטוח על מנת לתקן שמשה שבורה, שירות שהוא נותן עבור לקוחות החברה. הוא טען שפרט לשמשה השבורה יש לתקן גם את המנגנון מכיוון שהוא נשבר לגמרי.כמובן שהחלפת המנגנון היא בתשלום.

היום אני יכולה לספר לכם שהוא לא החליף את המנגנון, שבר לי את הפלסטיק בדלת ושהוא אף איים לתבוע אותי אם אעז להתלונן.

במנוע של גוגל אפשר למצוא עליו אינספור תביעות ובעיות.

ראו הוזהרתם, לא כדאי להתעסק איתו, התרחקו מהמקום גם אם הוא לכאורה נותן לכם "דיל טוב" (אין לו בעיה לתת הנחות למיניהן כי ממילא העבודה לא נעשית באמת).

פורסם

שלום רב, תודה על האזהרה, ובקשר לאיום שלו על לתבוע אותך, אין לו על מה לתבוע אותך..

הייתי ממליץ כן להתלונן לחברת הביטוח בכדי שלא עוד אנשים יעברו דרכו,

הדבר הכי שנוא עלי זה מוסכים אשר שוברים בשביל לתקן

בגלל זה יש עוד כלל אני ממליץ עליו שאם אפשרי כדי להישאר ליד הרכב כל הטיפול ולראות בדיוק מה עושים ומה לא עושים

עדי :).

• תוכן חדש...