Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון בוא אספר לך משהו על הM3.

נתחיל באגדה אחרת- הונדה S2000. כבר 10 שנים מהללים את הרכב כיוון שהוא מתקרב למכונית מסלול בעיקר בגלל תכונות המנוע המתפס עד ל9000 סל"ד.

קח את המנוע, תכפיל את הנפח, תכפיל את הצילינדרים וקיבלתי V8 בנפח 4000 סמ"ק שמגיע ל8600 סל"ד. זה מטורף. הכוח מתקרב לפרארי F430. אפשר לראות את זה בתור "פרארי לעניים". (דומה למוסטנג עם 725 כוח סוס במחיר זול יחסית, למרות שכמובן שלא רק הכוח משנה אבל רק לשם השוואה). כמובן שכל האספקטים האחרים לא ניתנים להשוואה כמו שהמנוע במקום הלא נכון וכו אבל מבחינת מכונית מנוע קדמי סדרתית מדובר בחלק מהטופ.

פורסם

האינטרנט אצלי לא כדי כדי כך איטי ביחס למה שמצעים כאן הספקים בארץ 640/6200, אבל לצערי לא הצלחתי ליראות את התוכנית, כל שנייה זה לוקח לו דקות לטעון כמה שניות הבאות.

בתור המלצה לעונה הבאה, הייתי מצפה פחות דיבורים מסביב ויותר תאכ'לס, גם שפה בשידור טלויזיה צריכה לטעמי להיות יותר רשמית ופחות מה שהיא היום. יחד עם זה, למרות שהתוכנית עוד בחיתוליה, כל הכבוד על היוזמה ומקווה שתבוא גם עונה הבאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נתחיל באגדה אחרת- הונדה S2000. כבר 10 שנים מהללים את הרכב כיוון שהוא מתקרב למכונית מסלול בעיקר בגלל תכונות המנוע המתפס עד ל9000 סל"ד.

קח את המנוע, תכפיל את הנפח, תכפיל את הצילינדרים וקיבלתי V8 בנפח 4000 סמ"ק שמגיע ל8600 סל"ד. זה מטורף. הכוח מתקרב לפרארי F430. אפשר לראות את זה בתור "פרארי לעניים". (דומה למוסטנג עם 725 כוח סוס במחיר זול יחסית, למרות שכמובן שלא רק הכוח משנה אבל רק לשם השוואה). כמובן שכל האספקטים האחרים לא ניתנים להשוואה כמו שהמנוע במקום הלא נכון וכו אבל מבחינת מכונית מנוע קדמי סדרתית מדובר בחלק מהטופ.

אז אתה מעמיד את הM3 בקו אחד עם עם פרארי כלשהי ? לפי מה שהבנתי אתה בהחלט כן.

בכל אופן, גם אם יש סיבה מוצדקת להעמיד אותם באותו קו, עד כמה הXK רחוקה מכל מה שM3 מציגה ? מה, יש הבדל כל כך גדול בהנאה מהנהיגה ? אין הבדל כל כך גדול בביצועים, והמחיר מאוד דומה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תקרא שוב.

אגב- כנס לטבלת הזמנים של טופ גיר ותווכח לדעת שהM3 מהירה יותר מהלמבורגיני גלארדו על המסלול. מכאן עצם ההשוואה ולא משום דבר אחר (כמו שלא נשווה איזה גרוטאת מסלול עירומה לפרארי כיוון שהן עושות אותו זמן).

פורסם

לא מכיר את הXK החדשה על בוריה, אבל ממה שאני מכיר יגואר היא לא בדיוק החברה היציבה ביותר כיום (וגם בעשור האחרון) בעוד ב מ וו היא אחת היציבות בעולם.

דבר שני, היגואר הזאת על פי יעודה היא GT CRUISER ענקית ומפוארת ואינה מכוונת מסלול וביצועים כמו הM3.

פורסם

אני מציע לא להיסחף ולא לדחוף להם דברים לפה - באייטם של M3 לא נאמרה אף מילה לא על פרארי ולא לאמבו או אסטון מרטין.

לא מבין מאיפה הקרתם את הדבר הזה.

עד כמה היא מזכירה מכונית מירוץ?

היא חזקה.

היא ידנית.

היא RWD.

ESP נתין לניתוק.

היא מכויילת להתנגות כביש ספורטיבית?

מה אתם רוצים עוד?

לא לשכוח שמדובר במכונית לכביש ולשימוש יום יומי - כך שאל תתחילו לדבר על וויתור על שטיחים, מושבים מאחור, מזגן וכו'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דבר אחד מאוד הפריע לי בתוכנית אתמול, החלק של הצמיגים בתוכנית, הביאו נציג של מישלין, יפה (פרסומת סמויה, אבל צריך הכנסות). אבל אותו מנחה פשוט לא יודע להנחות, מבלי לפגוע בו, כל כמה שניות הוא אומר אה אה אה, זה לא לעניין לתת למישהו כזה להנחות.

הפרק הזה לפי דעתי היה בין הטובים העונה, באמת נהניתי מהתוכנית, החלק של ה M3 מאוד היה יפה, למרות כל החסרונות שתוארו כאן.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

המנחה המדובר באמת לא יודע להנחות.

היו כמה פאשלות בתוכנית למשל שתפסו בשוט את הצלמים דרך המכונית או שגיא שם את הדף על המיקרופון של און, דברים כאלו גורמים לפגיעה בהנאה.

אבל בסך הכול ובלי להיות קטנוני, אני מצפה מאוד לעונה הבאה!!:-)

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

ז'ק, און וגיא...תודה רבה על תכנית רכב מוצלחת מאוד לטעמי.

אני חושב שהצלחתם לשלב בין תכנים "צרכניים" לכל עם ישראל עם תכני fun עבור חובבי הרכב.

אפילו מהבדיחות צחקתי פה ושם.

אל תתרגשו מהביקורת, ביקורת תמיד תהיה ואני מאמין שחלקה הגדול מגיע ממקום של רצון בהצלחת התכנית ובגלל תכניות רכב על המסך הקטן.

אני מאמין וגם מקווה שיהיה לכם קל יותר להרים את העונה הבאה אחרי שיש לכם קבלות מצויינות עם העונה הראשונה.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

השלמתי את התוכנית באמצעות ה YES MAX אתמול בערב,

נהניתי מאוד מהאייטם על הBMW M3 המדהימה, שדרך אגב יצא לי לראות אותה במציאות ביום שישי בצהריים בצפון ת"א. (עמדה לידי בפקק)

סה"כ יחסית למגבלות התוכנית מוצלחת לטעמי, כל אחד רשאי לקחת את האייטם שמעניין אותו. (אותי למשל לא עניינה הסקירה על הג'יפ של וולבו אבל זה לא אומר שהתוכנית לא מוצלחת).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הייתה עונה מאוד טובה יחסית לראשונה אבל יש לי כמה עצות לעונה הבאה.

1.בידור אמיתי-העונה הייתה קצת יבשה לא היה משהו באמת מצחיק, תקחו מנחה שיקח מכוניות פשוטות שנוסעים בהם בישראל ויתעלל בהם וכאלה פינה לרכבים ישנים ועוד כל מיני אבל שיהיה בידור כמו בTOP GEAR כמובן שהבריטים האלה כבר עונה 12 אבל בואו נראה לעולם למה ישראל מסוגלת בתחום הרכב.

2.תשנו את המקום בו אתם מארחים וכאלה..

3.תעשו מבחניים בשטח ובכביש בין מכוניות ולא רק ראלי ונסיעת השטח של גיא..

גם אני מגיע למפגש שפלה

• תוכן חדש...