Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערב בערוץ 1: טסט-ראשון - פרק אחרון בעונה!

ז'ק מזרחי
שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אחרי שמאוד נהנינו משבועיים של כדורגל בערוץ 1, טסט-ראשון חוזרת הערב ב-20:30 לפרק עשירי ואחרון בעונה.

הערב בתכנית: ב.מ.וו M3 קופה על המסלול, קובי ליאני על יבוא אישי, וולוו XC60 נגד בובה מתנפחת, המיאטה של דרייב-ארט בפעלול נהיגה אחרון לעונה, וגיא אריאלי במיצובישי אבו של ג'וני על מסלול הראלי.

היה תענוג לעשות את העונה הראשונה, ויהיה נפלא אם התכנית תמשיך גם לעונה שנייה. אנחנו עושים כל מאמץ כדי שטסט-ראשון תהפוך לתכנית קבועה בלוח המשדרים, ואינשאללה נצליח!

תודה רבה לכל חברי הפורום שתמכו, עודדו ופירגנו לתכניתנו הצנועה. תודה על ההערות ועל הביקורות, ותודה גם למשמיצים שעוררו ויכוחים בריאים (אם כי מתישים לפעמים) בפורום.

עד שנשוב בעונה חדשה, תוכלו לראות את פרקי העונה שחלפה בערוץ אגו (ימי רביעי ב-21:00), וכמובן בוואלה-רכב (בהנחה שספק האינטרנט שלכם לא מצנזר וידאו מטעמי חיסכון ברוחב-פס).

שיהיה לכולנו אחלה קיץ, ולהתראות בסתיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שהויכוחים שהיו עזרו ויעזרו לכם לשפר את התוכנית.

הפרק האחרון נשמע מאוד מעניין. אני ירחיק ויאמר שלדעתי הוא יהיה הפרק הכי מעניין של העונה, וטוב שהוא מגיע בסוף :-)

סוף סוף רכב רציני על המסלול.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחבק עצים, אבל התמונת תקריב של הצב (שהפך לחיה מוגנת לאחרונה) בעוד האיבו מעיפה עליו טונות של אבק וחצץ (ואולי גם אותו) נראה לי קצת לא מתאימה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, הייתה תוכנית מעולה הפעם.

יש כמה בעיות - כמו רעשי סאונד מעצבנים בתוך בית הקפה, תינוקיות מוזרה של גיא ובעיית צפייה חמורה בוואלה (הסרטון עובד, אבל הוא עובד בFPS נמוך. לא בעיית תקשורת, לא לאגים.)

אבל סה"כ, הפעם הפרק היה משעשע ברובו ושני המבחנים היו פשוט מעולים.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי טופי, האתר של הערוץ הראשון בקושי מתפקד או יותר נכון להגיד אפשר למצוא רק תוכניות רדיו ולא תוכניות טלויזיה.

מה גם הפרק בערוץ הרכב של וואלה לא ממש עובד ומתקבלת הודעה שיש בעיה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט מקווה לראות אתכם חוזרים לעונות נוספות, למרות ואולי אפילו דווקא בגלל הביקורות הבונות שהושמעו כאן לאורך העונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחבק עצים, אבל התמונת תקריב של הצב (שהפך לחיה מוגנת לאחרונה) בעוד האיבו מעיפה עליו טונות של אבק וחצץ (ואולי גם אותו) נראה לי קצת לא מתאימה לא?

גם לי זה מפריע מאד.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להביא אולי הורדה או להעלות ליוטיוב את הפרק האחרון כי עדיין הוידאו הדפוק של וואלה לא עובד לי.

ציפיתי ליותר ממכם, ממש אכזבה. כנראה שהפרק גרוע עד כדי שאי אפשר לצפות בו באינטרנט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על דבר אחד נוסף.

"M3 מכונית מירוץ" ?

אתם רציניים ? לא מספיק שאמרתם על ה500 שהיא מכונית מסלול חורכת אספלט (והיא בקושי גולף 1.4TSI) עכשיו אתם גם משווים M3 לפרארי, למבורגיני ואסטון מרטין ? מה עובר עליכם בתוכנית ?

מעבר לכך, אתם בחנתם את הXK שהיא מתקרבת במחיר וביצועיה מאוד דומים ובכל זאת גיא ואון מתלהבים כאילו הם נוהגים במכונית מעולם אחר לגמרי.

אתם חייבים להוריד קצת את ההתלהבות של צמד המציגים האלו, ואם כבר אתם נוהגים במכוניות "חמות" אז לפחות אל תתאמצו כל כך להראות כמה ששאר המכוניות אותם אתם בודקים בסיסיות וממוצעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התואר "מכונית מרוץ" חוקית לכביש ניתן ל M3 הראשונה, ה E30 ובצדק, מכל המכוניות שיצאו איי פעם לכביש ה M3 הראשונה היתה העתק כמעט מושלם של גירסת המסלול. מאז התואר הזה נידבק ל M3 אבל בכל דור שעבר הוא התאים קצת פחות.

הכתבה אתמול הבהירה שלמכונית היום יש הרבה יותר אספקטים להתחשב בהם כמו זיהום אוויר, בטיחות וכיו"ב לכן קצת קשה להגיע לאותה רמת קיצונות כמו פעם.

למרות זאת , לפחות לפי מה שראיתי ושמעתי (לצערי לא נהגתי ולדעתי גם אתה לא) ה M3 הנוכחית מצליחה להביא משהו מאוד מדוייק ומאוד חד שמאפיין מכוניות מסלול, בניגוד למשל ל C63 AMG .

מעבר לזה, אין מה להסתכל על הקטנות , זה בסה"כ תוכנית FUN וככזו היא עושה את העבודה שלה לא רע בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...