Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די כבר עם האדיוט מי שקונה את הזה ואידיוט מי שקונה את ההוא.

כל אחד עושה את השיקולים שלו וזכותו לעשות מה שהוא רוצה עם הכסף שלו.

emotion of motion

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את גרסת ה-5D בדרכה לניר צבי...

נראית אגרסיבית מאוד ביחס ליוצאת...

לא התרגשתי במיוחד, אבל אין ספק שהיא נראית לא רע.

אגב, לא דובר על תיבה אוט' 5 הילוכים בכל הגרסאות? :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"מזדה אחי רכב ספורט פצצתי אני שם לו ג'נטים 18 אינץ' ספויילר אחורי משהו בן ז!נה עם אגזוז כפול!"

זה למה היא הולכת להימכר טוב. עוד חודשיים כבר המדינה תיהיה מפוצצת בערסים עם המזדה 3 החדשה של ההורים תוך כדי נסיונות לעשות "U turn" עם הבלם יד.

אה, וחוץ מזה - ה5 דלתות נראית נורא עם הטמבון המנופח הזה (ששמים ביותר ויותר מכוניות חדשות....לצערי) החזית נראית מצועצעת משהו והסדאן נראית...סתמית.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
"מזדה אחי רכב ספורט פצצתי אני שם לו ג'נטים 18 אינץ' ספויילר אחורי משהו בן ז!נה עם אגזוז כפול!"

זה למה היא הולכת להימכר טוב. עוד חודשיים כבר המדינה תיהיה מפוצצת בערסים עם המזדה 3 החדשה של ההורים תוך כדי נסיונות לעשות "U turn" עם הבלם יד.

אה, וחוץ מזה - ה5 דלתות נראית נורא עם הטמבון המנופח הזה (ששמים ביותר ויותר מכוניות חדשות....לצערי) החזית נראית מצועצעת משהו והסדאן נראית...סתמית.

כמה שקשה להגיד את זה אבל לערסים דווקה יש טעם טוב במכוניות, אני מדבר על מאזדות, הונדות וB4 :] ולא אני אפילו לא ממוצא מזרחי.

פורסם

הפגוש המכוער או המנופח כמו שקרוא לו הוא לצורך בטיחות הולכי רגל, בגלל זה רואים יותר ויותר מכוניות עם הפגושים האלה.

פורסם

מאזדה 3 ממש לא רכב לערסים.

זה שכל המדינה קונה אותו, כולל ערסים, צפונים, ערבים ועוד שלל לאומים ואנשים ממוצא אתני שונה ממש לא הופך אותו לרכב של ערסים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מאזדה 3 ממש לא רכב לערסים.

זה שכל המדינה קונה אותו, כולל ערסים, צפונים, ערבים ועוד שלל לאומים ואנשים ממוצא אתני שונה ממש לא הופך אותו לרכב של ערסים.

לא נעים לי להעיר אותך, אבל "צפונים" מקסימום מקבלים את זה מהעבודה...

על כל פנים, הם טוענים ששיפרו המזגן, ואני תמיד חשבתי שהיא נראית יחסית קרבית ונאה. הבעיה מבחינתי היתה נוחות מזעזעת (בקריטריונים שלי לפחות) והעובדה שהיא נפוצה מידי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה נראה שצריך להתאמץ בשביל לראות משהו מהמסך או מהתצוגה עילית כשנוהגים/יושבים ברכב? וראיתי היום כמה על משאית ובמציאות הקדימה שלה נראה ממש מפחיד. לרעה.

• תוכן חדש...