Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יעלה על הדעת - כבר פעם שלישית שמעלים את מחירי הדלק בחודשיים האחרונים.

6.30 ש"ח לליטר - זו פשוט הגזמה נוראית.

אני כבר מלפני למעלה מחודש הפסקתי לנסוע ברכב בעיר ונוסע רק בתחבורה ציבורית - ועדיין, זו עלייה מטאורית וכולה בשל העלאת המיסים - נמאס כבר!

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
לא יעלה על הדעת - כבר פעם שלישית שמעלים את מחירי הדלק בחודשיים האחרונים.

6.30 ש"ח לליטר - זו פשוט הגזמה נוראית.

אני כבר מלפני למעלה מחודש הפסקתי לנסוע ברכב בעיר ונוסע רק בתחבורה ציבורית - ועדיין, זו עלייה מטאורית וכולה בשל העלאת המיסים - נמאס כבר!

לא יעלה על הדעת -כל חודש פותחים את השרשור הנ"ל ומקטרים. ואח"כ נותנים 18 דוגמאות לכך שהנפט עלה רק בחצי דולר, שהם 0.4 אחוז, אז למה הדלק עלה ביותר מ5 אחוז?

אני כבר לפני שנתיים הערתי שהשרשורים הללו מיותרים - ועדיין, אנשים ממשיכים לפרסם אותם ולחפור במוח- נמאס כבר!.

ROOONEEYY

פורסם

נמאס לך ? תתלונן בפרקליטות

צריך לצאת לכבישים ולשרוף צמיגים , ככה זה במדינה הזאת

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

זאת לא העליה האחרונה, אם יאושר (וסביר שיהיה אישור) לעלות את המע"מ, אז מחיר הדלק יעלה שוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זהו נגמר השיר אני קונה אופניים

הכל טוב ונחמד, רק זה בלי מזגן ובלי גג לתקופת הגשמים. איך תיסע איתו בין הערים? כמה זמן ייקח לך להגיע אליו מחיפה לת"א - יממה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכוונה לנסיעות בעיר

ומי צריך מזגן בירידות :twisted:

על עליות לא לדבר בבקשה

וחוץ מזה קצת ספורט לא יזיק לאף אחד

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

הפתרון היחיד : ללמוד טוב , לחסוך סכום מכובד ולעזוב לשוויץ :D.

או לכל מקום אחר שאפשר לחיות שם ולנשום.

ואהבתי את הרעיון של האופניים. רק מומלץ לקנות /לבנות להם מנוע שעובד על שמן טיגון משומש שיעזור קצת בעליות :-) .

HONDA CIVIC hatchback-RED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...