Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כרגע עומד ליפני גיוס ואני צריך אוטו שישמש אותי במהלך השבוע ובסופי שבוע ליציאות (אני עושה יומיות)

התקציב הוא 45 אלף לרכב בלבד, ואי אפשר לגרד אפילו עוד שקל נוסף.

אני רוצה רכב אוטמטי, נימאס לי מהידני, אמין וכמה שיותר חסכוני.. כמובן שגם אם יהיה לו פוזה זה לא יזיק ..

ישר מה שעלה לי לראש זה גולף שנתונים 2001-2000 .. יש לכם איזה הצעות , הערות , הארות לגבי השנתונים האלה? מחלות מיוחדות שעלולות להיות לרכבים בשנתון האלה? ובכלל מה דעתכם על הבחירה שלי ?

אפשרות נוספת היא סיאט איביזה למרות שכרגע היא קצת לא אקטואלית כי אני מחפש רכב עם 5 דלתות ולא עם 3 דלתות ..

פורסם

קודם כל מי אמר לך שאין איביזה עם 5 דלתות?ההבדל הוא שיביזה בתקציב שלך שנת 2003-2004 מגיע עם מנוע הרבה יותר חלש מגולף 1400 ו75 סוסים שבאוטומט זה לא נראה לי יסחוב לך טוב.מה שכן שישי איביזות 2001-2002 שהמנוע שלהם 1600 גולף בתקציב שלך הייתי מחפש את דגם הקומפורליין מנוע 2000 עם 115 סוסים שזה הבדל עצום מה75 של סיאט,אבל קח בחשבון את צריכת הדלק ואת העובדה שטיפולים של גולף ממש לא זולים.

פורסם

קח גם בחשבון שהגולף היא משפחתית בעוד שהאיביזה היא סופרמיני.

אתה זקוק לרכב גדול יותר כמו הגולף?

!AWDSOME

פורסם

ממש לא אהבתי את הצורה של האיביזה עם ה5 דלתות.. ככה שזה כרגע יורד מהפרק,

גולף ג'נריישן בשנתונים 2000-2001, אני צריך את הגודל הזה, השאלה היא מה תיהיה צריכת הדלק

ובמידה ואני אפול על אקזמפלר טוב מה יהיו גובה הטיפולים וההוצאות השוטפות על רכב כזה ?

פורסם

ה1.6 אוכלת בעיר סביב ה1ל9 ומחוץ 1ל13

וה2.0 בעיר סביבות ה1ל7.5 ומחוץ 1ל14

ההבדלים בצריכה לא להיט. לא משנה איזה מנוע תבחר חסכוני הוא לא יהיה.

פורסם
איך 1:7 בתוך העיר?

לחבר טוב יש גולף 2.3 V5 שאוכלת 1:9 בנהיגה רגועה בתוך העיר.

יש לי חבר שיכול לגעת עם הלשון במרפק.

אולי חבר שלך אוכל 9 ליטר לקילומטר , כיוון שV5 נחשבת לאחת מזוללות הדלק. בטח ובטח שבעיר.

פורסם

מהם המחלות הנפוצות בג'נריישן?

איך המחירים של הדגמים האלו ? הולכות מחירון ?

איך הגיר ?

יש כאן שאלות שנענו בעבר אני יודע, אבל אני לא מסתדר עם מערכת החיפוש, מיצטער מראש, ותודה רבה על התשובות!

פורסם

תיראה גם אני קראתי את כול האמירות על הזלילה של ה V5 ואני אומר לך בבדיקה שביצענו גילנו שהרכב צורך בתוך העיר 1:9 בנהיגה רגועה. אני מודה שבכול לחיצה קצת חזקה הרכב אוכל דלק כאילו אין מחר. אבל בסוף לרכב יש מספיק כוח בשביל לשייט איתו ברוגע.

אז לכול האנשים אם חברים והלשונות של החברים שנמצאים במקומות מוזרים אני מבקש כול עוד לא בדקתם אל תגיבו!:evil:

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...