Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חשבתי לעצמי איזה פרוייקט אני עושה עם הפולו 2002 שלי..

מתוך שעמום או אהבת יתר לרכב שלי הסתכלתי עליו וחשבתי.. ריפודי הגג!

המצב של הגג לא היה כזה גרוע מלבד כמה סימני ידיים מפוייחות ובמיוחד באיזור של החלונות פיח וקיקוש עט שהשאיר לי הבעלים הקודמים וגם הגוימיות המצופות בלבד שמחזיקות את הגג והפלסטיקה היו מלאות פיח.. :)

לציין כי חיפשתי בנושא הרבה חומר באינטרנט והבנתי שכל מיני תכשירים לריפודים ממיסים את הדבק בגג ואנשים מצאו את עצמם עם הריפוד על הראש ולמרות הכל לא נמצאו כ"כ יעילים.. שמעתי על שיטות עם סבוני כלים למיניהם אבל החלטתי לנסות שיטה בעצמי עם תכשיר שכמעט לכל אחד יש בבית... CIF פאנטסטיק.. נוזל מרוכז לניקוי רב תכליתי.. באמת אפשר לנקות איתו הכל, החל מאסלות, חדרי אמבט, רצפות, פלסטיקים (מסתבר) וכל מה שעולה ברוחכם!

כל מה שאתם צריכים זה:

1. הנוזל המדובר שנמצא בכל סופר שכונתי

2. מגבת מטבח ישנה - רצוי בצבע לבן אם בא לכם לראות את כל הפיח במגבת בכדי לא לחזור על אותם אזורים ולמרוח את הליכלוך

3. עוד מגבת מטבח שתשאר יבשה

4. שואב אבק (לא חייב אך אני ממליץ לשאוב את הגג קודם לכן)

לאחר שאיבה באמצעות שאוב אבק עם פיה רחבה של הגג ע"פ ראות עיינכם יש לשפוך מהפנטסטיק אל המגבת כמות נכבדת ולמהול את המגבת במים שיהיה בערך 35% מהנוזל המרוכז וכ-65% מים לערך.. זה היחס פחות או יותר שבו השתמשתי..

תתחילו באיזור נסתר יחסית בגג ושפשפו ע"פ הצורך עד גרימת הקצפה של החומר ותנו לו מעט להספג כמה שניות ולאחר מכן תעברו בשיפשוף עם המגבת היבשה ותוכלו לראות את הפיח על המגבת היבשה!

חכו לייבוש ותראו אם התוצאה מספקת אתכם... אם כן תמשיכו בכל הגג! לי זה עבד מעולה גם בגג, גם בלבד שתופס את הגג וגם בסכי השמש וגם נמצא יעל מכל חומר לריפודים של STP או כל חומר אחר שניסתי על הבד והמשענות יד בדלתות!

אשתדל להעלות תמונות של הגג מחר בבוקר כיוון שהגג רק התייבש לגמריי וכבר חשוך... בכל אופן אני ממליץ! זה גם משאיר ריח לימון נעים :)

בהצלחה לכולם!

דודי

פורסם
פעולת שפשוף כזו היא גם דרך מצויינת להפריד את הריפוד מהגג ולהביא לצניחתו.

רק ימים יגידו.. שיפשוף לא חייב להיות אגרסיבי :wink:

אני אעלה תמונות מחר..

פורסם

מנסיון רע עם הגג בפולו אני לא הייתי נוגע בשום אופן בשנים האלה הוא מתחיל כבר לעשות מאהל בדואי באוטו

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

• תוכן חדש...