Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מחפש משהו קטן, צעיר ומאובזר, הפאביה או האיביזה החדשות יכולות להתאים בגרסה הידנית. הייתי ממליץ לך גם על הפיאסטה אבל דלק מוטורס לא מביאים אותה בגרסה ידנית. אם יש זמן, אפשר לחכות לתחילת 2010 - לפולו החדשה.

אם הייתי יודע שנניח בספטמבר היא מגיעה, והיא תהיה טובה, אולי הייתי שוקל זאת, אבל כרגע אני בלי רכב, ולחכות לינואר 2010 זה יותר מדי בשבילי.

פאביה \ איביזה - לא מאמין בהם כל כך (משהו שאבא שלי החדיר לי). האם אני טועה ?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הייתי יודע שנניח בספטמבר היא מגיעה, והיא תהיה טובה, אולי הייתי שוקל זאת, אבל כרגע אני בלי רכב, ולחכות לינואר 2010 זה יותר מדי בשבילי.

בהיסטוריה הקצרה של סיאט אמנם לא רשומים דגמי כשלון אבל גם לא הברקות מיוחדות.

אין לשים אותה ע"י סקודה בת ה-100 עם רשימת פיתוחים קרובה לסיטרואן.

זה כמו להשוות את צ'כוסלובקיה עם החינוך הטכנולוגי והתעשיה הכבדה שהיו שנים ברמת גרמניה לספרד שרק לפני 28 שנה היתה המפגרת באירופה תחת הפאשיסט פראנקו.

VW ידעו בדיוק את מי הם קונים ב-89 כשסקודה עדיין ייצרה את ה-135/136 המצחיקות ואת הטרטור הקונוניסטי זטור.

(באותה שנה, כשביקרתי בעיר מרטין וראיתי שבתי הספר הטכניים באתר המפעל העצום תופסים חלק כמעט שווה בשיטחו לאולמות הייצור - הבנתי גם אני שהגרמנים מהמרים על סוס מנצח מוכר, אע"פ שהתצוגה שעשו לי דווקא נכשלה בטמפרטורה של 22-)

אז כן,- אתה טועה.

פורסם
מעדיף לא להתעסק עם ניסן \ יונדאי

תראה, כשאדם תקוע עם דעות קדומות כאלו- הוא לא יתקדם לשום מקום.

רשימת המכוניות העומדות על הפרק מבחינתך הן מבין הבינוניות והאפורות שניתן להעלות על הדעת. אם לא תחרוג מהמסגרות הללו אתה מוגבל לאותה רשימה, שמה לעשות בנויה מפשרות והסתייגויות- האם תרצה לשים סכום כסף כל כך גבוה על פשרה?

מאזדה2 מכונית טובה אם כי כאמור לא ממש בקבוצת הגודל של השאר.

במידה והשימוש במכונית אינו לצרכי ניוד משפחה, מומלץ לרדת קטגוריה ולמצוא מכונית סופר מיני ידנית.

ערוך נסיעת מבחן ביונדאי i20 ואתה עשוי להיות מופתע לטובה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

סקודה הוא אחד הרכבים שנותן היום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר.

ולגבי המוניטין של הרכב - אני חושב שאלפי נהגי מוניות לא טועים... :lol:

פורסם

טרנספורטר - חיפשת משהו איכותי, מאובזר, ידני, צעיר ולא משפחתי. האופציות הטובות ביותר בטווח המחיר שלך, למעט פיאט 500 שהיא מגניבה בהחלט אבל לא נראית לי מתאימה עבורך, הן האיביזה או הפאביה. לטעמי הפולו החדשה טובה משתיהן אבל כאמור - היא מגיעה עוד די הרבה זמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בהיסטוריה הקצרה של סיאט אמנם לא רשומים דגמי כשלון אבל גם לא הברקות מיוחדות.

אין לשים אותה ע"י סקודה בת ה-100 עם רשימת פיתוחים קרובה לסיטרואן.

זה כמו להשוות את צ'כוסלובקיה עם החינוך הטכנולוגי והתעשיה הכבדה שהיו שנים ברמת גרמניה לספרד שרק לפני 28 שנה היתה המפגרת באירופה תחת הפאשיסט פראנקו.

VW ידעו בדיוק את מי הם קונים ב-89 כשסקודה עדיין ייצרה את ה-135/136 המצחיקות ואת הטרטור הקונוניסטי זטור.

(באותה שנה, כשביקרתי בעיר מרטין וראיתי שבתי הספר הטכניים באתר המפעל העצום תופסים חלק כמעט שווה בשיטחו לאולמות הייצור - הבנתי גם אני שהגרמנים מהמרים על סוס מנצח מוכר, אע"פ שהתצוגה שעשו לי דווקא נכשלה בטמפרטורה של 22-)

אז כן,- אתה טועה.

????

היום כולן אותו הדבר, הפלסטיקה מתקלפת בכל הדגמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעדיף לא להתעסק עם ניסן \ יונדאי.

מה הבעיה עם ניסאן?

רכב יפני, מחברה מאוד מכובדת, מהמובילות ביפן אפילו.

ובארץ היבואן שלהם מצליח להעלות את כמות המכירות שלו בזמן שכל השאר מתרסקים (בזכות הטידה והקשקאי).

הייתי אומר לך אל תיפול לדיעות קדומות - אבל איזה דיעות קדומות יש על ניסאן? זה אחד המותגים היפניים החזקים בעולם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פסלת מראש את פיגו,סיטרואן,סיאט,רנו,וסקודה.ולפולקסווגן אתה מייחל!? אם הדעות הקדומות שלך קשורות לנושא האמינות אז אתה לגמרי לא בכיוון.

פורסם
תוכל לבדוק גם את הניסן טידה.

טידה מבוססת על פלטפורמה של קליאו (סופר מיני). עיצוב אומנם זה עיניין של טעם, אבל בעיני הוא פשוט מחריד (מאחור הרכב לא משהו ותא מנוע קצר מידי לטעמי - למעשה מבחינתי רכב לא פרופורציונלי).

קראתי מבחן השוואה על טידה, מגאן וקורולה. טידה קיבלה שם מקום אחרון. בביקורת טויוטה ומגאן הצטיינו בתחומים כלשהם בציונים וטידה בשום פרמטר לא קיבלה ציון מצטיין.

_A1V9135_750.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה הבעיה עם ניסאן?

רכב יפני, מחברה מאוד מכובדת, מהמובילות ביפן אפילו.

ובארץ היבואן שלהם מצליח להעלות את כמות המכירות שלו בזמן שכל השאר מתרסקים (בזכות הטידה והקשקאי).

הייתי אומר לך אל תיפול לדיעות קדומות - אבל איזה דיעות קדומות יש על ניסאן? זה אחד המותגים היפניים החזקים בעולם.

לא יודע על דעות קדומות אבל אצלנו במשפחה פעם היינו צריכים לכתוב מכתבים ליפן ופעם היה משפט נגד קראסו על שני טריידים שפשוט בילו במוסך במקום לעבוד. מבחינתי לא אופציה בדיוק כמו UMI.

קראסו לא יודעים לאכול אותה.

במקום של בחור הייתי בודק I20 ברצינות.

פורסם

שוב תודה לכל המגיבים.

ובכן, אולי אין לי יותר מדי ידע בתחום ולכן הדעות הקדומות, אני אשמח אם תפתחו לי את העיניים.

לא, הרכב לא נועד לנייד משפחה ואני רואה משהו קצת יותר איכותי מפיאט.

חשוב לי שיהיה אמין, איכותי, שיהיה כיף לנסוע בו (שלא יהיה כבד), שיהיה בטיחותי ובקשר לצריכת הדלק, אני מאמין שבמנועים כאלה (1.5-1.6) זה בערך אותו דבר (לפחות ברכבים שמניתי) וחשוב לא פחות- שיהיה אפשר למכור אותו לפחות במחיר מחירון. אחרי הכל אני מאמין שאעשה פחות מ 10,000ק"מ בחודש, ואשמור עליו בטירוף, כך שאני לא רוצה מראש לקנות רכב שקשה למכור אותו.

אשמח ואודה לכם אם תחדשו לי, ושוב תודה לכל המגיבים.

פורסם
שוב תודה לכל המגיבים.

ובכן, אולי אין לי יותר מדי ידע בתחום ולכן הדעות הקדומות, אני אשמח אם תפתחו לי את העיניים.

לא, הרכב לא נועד לנייד משפחה ואני רואה משהו קצת יותר איכותי מפיאט.

חשוב לי שיהיה אמין, איכותי, שיהיה כיף לנסוע בו (שלא יהיה כבד), שיהיה בטיחותי ובקשר לצריכת הדלק, אני מאמין שבמנועים כאלה (1.5-1.6) זה בערך אותו דבר (לפחות ברכבים שמניתי) וחשוב לא פחות- שיהיה אפשר למכור אותו לפחות במחיר מחירון. אחרי הכל אני מאמין שאעשה פחות מ 10,000ק"מ בחודש, ואשמור עליו בטירוף, כך שאני לא רוצה מראש לקנות רכב שקשה למכור אותו.

אשמח ואודה לכם אם תחדשו לי, ושוב תודה לכל המגיבים.

השאלה היא לא אם תמכור מעל המחירון, אלא מה יהיה המחירון.

אם הרכב שלך שמור יותר מהממוצע באותם רכבים אז תוכל לבקש מעל המחירון. אבל אם הרכב לא פפולרי גם ה "מעל המחירון" שתקבל יהיה נמוך.

אם היית מדבר על מכוניות יד 2 עוד היה אפשר לתת איזה תחזית גסה, אבל אתה מדבר פה על רכבים חדשים יחסית על הכביש שהמחיר שלהן בתור משומשות יהיה תלוי בכל כך הרבה נעלמים...לדוגמא: אמינות של מודל מסויים, הפופולריות שלו בציי רכב, עד כמה הרכב יהיה גניב ועוד.

פורסם

חשבתי שלפי הערכה של דגם \ מותג אפשר לדעת את זה. (כמו שיודעים בוודאות שיאריס שומרת על הערך)

זה הרכב הראשון שאני רוכש ולכן הכל כל כך חשוב לי.

פורסם

המשכתי לסוזוקי.

באתי בשביל לראות את ה SX4 בגירסאת ה-5 דלתות.

אכן אוטו נחמד, גבוה, מרשים, וכך גם האיבזור שמגיע איתו.

עיצוב קצת מעצבן, מפני שבאמצע החלונות תקועה קורה לא קשורה שלדעתי תפריע לנהיגה.

מעבר לזה האוטו דיי הרשים אותי. 118K אחרי אגרת רישוי. יהיה אפשר להוריד אותם במחיר במועד הרכישה.

:shock:

וזה עוד לפני העלאת המס? הם נפלו על הראש, לגמריי.

במחיר הזה אני כבר לא בטוח כמה נכון לרכוש אותה (קיבלה מחיר של משפחתית זולה) וכבר לא מתחרה בפלח הסופר מיני.

לפני שלושה חודשים כשביצעתי את ההזמנה מחירה היה הרבה יותר תחרותי והיא נתנה תמורה פנטסטית לכסף, כרגע המצב נראה שונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...