Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה בלילה והגעתי לכמה מסקנות.

1. מאזדה עולה מעט יותר, ומגיעה מאובזרת יותר. (לא יודע לגבי איכות החומרים \ פלסטיקה, בזה אולי הסוויפט עדיפה).

2. המבצע של סוזוקי תקף עד יום שלישי, והם, מצידם, חוץ מלהציע לי לקום היום ב 8 בבוקר, לעשות נסיעת מבחן, וללכת לעבודה, אין להם שום הצעה אמרת, ובנוסף הם ניסו לדחוף לי הצעה לחתום כבר על הכל, ו"אם לא תאהב את הרכב אחרי נסיעת המבחן- נבטל הכל כאילו לא היה" - אפילו בורסצ'ה אני לא מוכן לשלם על חליפה לפני שראיתי בעיניים.

3. הם כל הזמן מכחישים \ מעלימים עובדות, בזמן שהם מנסים להבין איזה רכב אחר אני מחפש אם לא סוזוקי - אמרתי להם שאני מעדיף מאזדה 2 בגלל ESP ויותר כוכבי בטיחות- הם התחילו להתעקש שלמאזדה יש רק 4 כוכבים, שזה לגמרי לא נכון.

אמרתי שאם הייתי מוכן לתקציב גדול יותר, הייתי קונה גולף- הם טענו שזה רכב של 140K, בזמן שאני יודע בודאות שהוא בסה"כ עולה 127K

ולסיום, כשאמרתי שהייתי הולך על היאריס אם היא הייתה יותר מאובזרת - אמרו לי שהיא מצוינת, רק חבל שהיא מגיעה רק בגירסא רובוטית, שגם זה בולשיט.

אולי באמת מנהלת הסניף \ אנשי המכירות שלה לא בקיעים בנושאים עליהם הם דיברו, אבל לבוא ולזרוק "עובדות" שאין להן שום בסיס ככה באוויר, גורם לי אישית לחשוב שמנסים לרמות אותי ולדחוף לי, ומאוד מעצבן אותי. (אולי הם צריכים להפטר מהסוויפט בגלל שעוד מעט מגיעה גירסא חדשה מהונגריה עם ESP ובקרת אקלים ועוד כמה דברים. זו סתם השארה שלי, בכל מקרה).

אם הם לא יודעים בפירוש את המחירים \ פרטים חשובים על המתחרות שלהם, אין להם סיבה לשאול איזה רכב אני מחפש במקביל ולנסות להשתוות אליו.

בקשר למאזדה? נכון, היא עולה מעט יותר, אבל הייתה כזו לידידה שלי והנסיעה בה נעימה (ממה שאני זוכר).

כל עוד אף אחד לא יכול להעיד שהחומרים בה באיכות ירודה, או שבפירוש יהיה קשה למכור אותה במחיר מחירון בגלל ששוק הליניסג ממש פוגע בשוק הפרטי, הכל נשמע בסדר.

כרגיל, תגובות יתקבלו בברכה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני התרשמתי שהסוכנים של סוזוקי לא מקצועים. הסוכנת ניסתה לספר לי שיש ל SX4 גירסה נוספת עם אותו מנוע אבל חזק יותר.

"את מתכוונת מנוע אחר באותו נפח 1600 אבל חזק יותר?" שאלתי.

"לא, ממש אותו מנוע אבל יותר חזק" היא ענתה לי.

"מה, יש שם מגדש טורבו?" התעקשתי.

"לא יודעת איך הם עשו, אל תשאל אותי".

נראה לי מוזר שיש את אותו רכב עם אותו מנוע בשתי גרסאות כשהאחת חזקה מהשנייה. אם זה עניין של כיול כלשהו אז למה יש 2 גרסאות? אבל נמאס לי להתווכח איתה...

בנוסף, כששאלתי אותה מה האבזור בכל גירסה, היא לא ידעה.

אבל מצד שני, לא קונים רכב לפי הסוכנים. אם אתה חושב על הסוזוקי, אל תלך על המזדה רק בגלל הסוכנים.

פורסם

בפרוש כן. אני לא אקנה פורד או מאזדה בגלל יחס מזלזל כלפי לקוח פרטי מצד דלק מוטורס.

אני לא אשכח איך פשוט צחקו עלי כשביקשתי להביא לי מונדאו סטיישן ועד הייתי מוכן לשלם 100% מקדמה ולחכות כמה שצריך.

נאמר לי שהם קונים רק דגם אחד ברמת איבזור אחת כי עליו הם מקבלים מחיר טוב.

כנ"ל היחס הכמעט מזלזל בסוכנות מאזדה. מדובר באלה שבקרית הרכב -רחוב המסגר.

פורסם

ומה אתה Ahbarony, אומר על כך, שבסוכנות קרסו/ניסן, יש בתצוגה קשקאי, ובמחירון שבתצוגה, יש גם את המחיר של הדגם הפשוט ביותר, והם אומרים לך במפורש, שמוכנים למכור אותו רק לליסינג?! יש לי כסף, אני מעוניין לשלם, לדגם שקיים, ושיש לו מחירון נקוב בתצוגה, וזו תשובתם (מקרה אמיתי לחלוטין, שקרה לי בחיפושינו אחר רכב).

יבואנים כאילה צריך להחרים (דעתי).

(תוספת) - במקרה שלך לפחות, מה שבתצוגה זה מה יש. רוצה תקנה - לא אז לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה נעול על יפנית לך על המאזדה,בסוזוקי איכות החומרים לא יותר טובה ובסך הכל ה2 רכב נחמד אני לא מבין מה הבעיה.

פורסם
גם אני התרשמתי שהסוכנים של סוזוקי לא מקצועים. הסוכנת ניסתה לספר לי שיש ל SX4 גירסה נוספת עם אותו מנוע אבל חזק יותר.

"את מתכוונת מנוע אחר באותו נפח 1600 אבל חזק יותר?" שאלתי.

"לא, ממש אותו מנוע אבל יותר חזק" היא ענתה לי.

"מה, יש שם מגדש טורבו?" התעקשתי.

"לא יודעת איך הם עשו, אל תשאל אותי".

נראה לי מוזר שיש את אותו רכב עם אותו מנוע בשתי גרסאות כשהאחת חזקה מהשנייה. אם זה עניין של כיול כלשהו אז למה יש 2 גרסאות? אבל נמאס לי להתווכח איתה...

לפי מה שמישהו רשם בפורום לפני שבועיים כנראה שסוכנת המכירות צודקת. הדגם מתוח-הפנים מגיע עם ניהול מנוע שונה שמשפר את המומנט, מעלה את ההספק ובו בזמן אמור להעניק שיפור בצריכת הדלק.

גם אני התאכזבתי מאנשי המכירות של סוזוקי (בשתי סוכנויות) וההרגשה הזאת של לסגור עסקה על חשבון אמינות ללקוח פשוט מגעילה. צר לי שזו הדרך בה מכשירי תנועה מתייחסת ללקוחות שלה. הרכב הבא שלי לא יהיה סוזוקי, על אף שאני מאוד מרוצה מה SX4.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נוצר כאן קצת בילבול.

הסוכנים בסוזוקי היו מאוד נחמדים, אך לא ממש אמינים (ואולי פשוט אין להם מושג במה שהם מדברים לגבי רכבים אחרים, אבל אני במקומם פשוט לא הייתי מדבר).

כשאני הולך לקנות רכב ולהוציא המון כסף עליו, אני רוצה שהבנאדם שעושה איתי את העיסקה יהיה אמין.

חשבתי על זה היום ואני חושב שאלך על המאזדה. בשביל עוד 6K, לקבל גם ESP וגם בקרת אקלים, לעומת סוויפט שלא מגיעה איתם, אבל מגיעה עם מגנזיום.

פורסם

כן, הסיפור שלו באמת נראה כמו נסיון לפרסום, אבל אם הוא לא היה רושם את זה, אני חושב שאני הייתי מסב את תשומת לב הקוראים לעובדה שהגיע דגם חדש באותו המחיר. סוזוקי דיי גאים בו, אבל ירדתי ממנו בגלל שהוא כנראה גדול מדי בשביל בנאדם שנוסע רוב הזמן עם גג 2 נוסעים חוץ ממנו.

• תוכן חדש...