Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשאלתי שאלה בה"פ איך קיבלתי את השם לשוקה. חשבתי שהסיפור יעניין כבר את כולם.

שוקה נולדה (הומלטה) במאליבו קליפורניה על חופה המערבי של ארה"ב (משמר המפרץ, ממש שם בחוף הצילומים) בדצמבר 2001. בת טובים ועשירים.

הבעלים הראשון כינה אותה "סטארסקי". כעבור מספר חודשים, כשלא יכול היה לעמוד באנרגיות המטורפות שלה וכמויות הנעלים שהיא כירסמה לו (ראה שרשור "כלב נשך לי את האוטו" לנזק שהיא גרמה בצ'רוקי) החליט למסור אותה לאימוץ.

היא התגלגלה למקלט לכלבים למשך זמן קצר ולאחר שאובחנה כ"היפר אקטיבית" גוייסה לצה"ל ליחידת עוקץ. שם קראו לה "סטאר". בכלבייה היא חשה מרירות ובדידות. נכנסה למה שקרוי KENNEL STRESS. מצב נפשי פסיכוטי קשה בו הכלב מאבד את הרצון לחיות ואת הדרייב למשחק. ייצר ההבאה RETRIVE שלו כמעט ולא קיים. בקיצור, דכאוניות עמוקה. ולכן נכלשה בתהליך ההכשרה שלה להיות כלבה לגילוי חנ"מ.

כשחיפשו לה בית, אימצנו אותה בשמחה וכעבור זמן קצר עם הרבה אהבה והתרועעות עם אנשים וכלבים אחרים חזרה לעצמה.

השם שוקה נולד מחיבור של שני שמות שהוצעו לי בנפרד: שוקו ומוקה. וכך יצא שוקה.

פורסם

attachment.php?attachmentid=161445&d=1245799006

תשלח לנאצי בארה"ב מייל ותזכיר לו שב-1944 רוב הקורפוס האפריקאי של רומל היה קבור עמוק מתחת לחול הלוהט. תזכיר לו שכדאי לו להצטרף אליהם בקרוב. תשאיר לו גם פייד בק שלילי

שלמה דן גדרון

פורסם

תשלח לנאצי בארה"ב מייל ותזכיר לו שב-1944 רוב הקורפוס האפריקאי של רומל היה קבור עמוק מתחת לחול הלוהט. תזכיר לו שכדאי לו להצטרף אליהם בקרוב. תשאיר לו גם פייד בק שלילי

כדי שבני עמנו חברי הפורום לא יקנו ממנו יותר, זה שם המשתמש שלו באיביי s.gifj_o_e_r_g

פורסם

אני הייתי קורא לו "היינץ".

אין מה לעשות. גרמני.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...