Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק לשקע בדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שבוע טוב חברים...

בעקבות אירוע לא נעים נוצרו אצלי 2 שקעים בדלת (אחד בעייתי והשני פחות).

השקע נובע כתוצאה מבעיטות של בן אדם.

תמונות :

http://i42.tinypic.com/np2642.jpg

http://i40.tinypic.com/35brqwx.jpg

http://i40.tinypic.com/9pnok8.jpg

רכב פונטו ספייס 03.

אני יודע שהנזק לא נזק גדול,אבל בגלל סיבות המקרה זה חשוב לי ואני רוצה לדעת בסביבות כמה יעלה לי תיקון כזה.

300-400 ? יותר... ?

תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי בסביבות 600-700 שקל לפחות.

וזאת אני משווה למכה שהייתה לי במאזדה בכנף הימנית שעלות התיקון התיקון שלה היה בסביבות המחיר הזה.

יכול להיות שאם תלך לקבל הצעה זה יהיה קצת פחות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני רואה שאין בעיה בצבע.

אולי אתה יכול (ומוכן) להוריד את החלק הפנימי של הדלת (כלומר מבפנים) ולנסות בזהירות עם פטיש או משהו שטוח להחזיר את המשטח חזרה.

זו דעתי, שיהיה בהצלחה.

פורסם
אני רואה שאין בעיה בצבע.

אולי אתה יכול (ומוכן) להוריד את החלק הפנימי של הדלת (כלומר מבפנים) ולנסות בזהירות עם פטיש או משהו שטוח להחזיר את המשטח חזרה.

זו דעתי, שיהיה בהצלחה.

לא ממליץ על השיטה ה"ביתית". רצוי ללכת לפחח מקצועי.

פורסם
לפי דעתי בסביבות 600-700 שקל לפחות.

לכל דלת, אתה מתכוון.

אם המכה בדלת האחורית הייתה טיפה יותר נמוכה, עוד היה סיכוי "לשלוף" אותה בחזרה

באמצעות פומפה (כן, כן, פומפה, הדבר הזה שמוציא סתימות). כמו שזה נראה,

מקסימום תוכל להפחית את גודל השקע, בטח שלא להעלים אותו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי - אל תנסה לתקן לבד. אתה יכול רק להחמיר / להגיע למצב שתצטרך לצבוע מחדש.

גש להתייעץ עם פחחים מומחים. יש כאלה שיצליחו אולי לתקן/למזער את המכה בפח גם ללא צביעה

(לדוגמה - "אוטו-פיקס" בהרצליה)

alfa 156 2.5.

פורסם

ככל הנראה "SuRuK" צודק , ולא יהיה ניתן להוציא את המכה "על יבש" ללא צבע , היות והיא סמוכה לידית של הדלת .

בחלקה הפנימי של הדלת , הידית וחלקי המנגנון שלה תפוסים על בסיס גדול יותר ממה שנראה כשמסתכלים מבחוץ על הידית , והוא עלול להפריע להוצאה יבשה של מכות באזור הזה .

בכל מקרה לא מזיק לבדוק , אם אתה מעוניין שאפנה אותך לטוב ביותר בתחום אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לכל דלת, אתה מתכוון.

אם המכה בדלת האחורית הייתה טיפה יותר נמוכה, עוד היה סיכוי "לשלוף" אותה בחזרה

באמצעות פומפה (כן, כן, פומפה, הדבר הזה שמוציא סתימות). כמו שזה נראה,

מקסימום תוכל להפחית את גודל השקע, בטח שלא להעלים אותו.

אכן לכל דלת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...