Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני צריך עזרתכם, לפני חודש ככה, עשיתי תאונה ממש קטנה שפגעתי באוטו של אישה, פגעתי בטמבון שלה .

היא קיבלה מכה קטנה וישר ביקשה ממני [את הפרטים] תפרטים, סירבתי, אחרי זה היא התקשרה למשטרה וביקשה ממני [את הפרטים] תפרטים, נתנתי לה תעודת זהות, מספר טלפון, לא יותר מזה .

אחרי חודש קיבלתי מכתב מחברת הראל, ככה כתוב לי:

הרינו להביא לידיעתך כי בחברתנו התקבלה דרישה לפיצוי מצ"ג רכב מס ****** בטענה שהאשמה בגרימת התואנה שבנדון מוטלת עלייך. באם יש לך התנגדות לכן שנטפל בתביעת צ"ג נא הודע לנו על כך בתוך 30 ימים ממועד כתיבת מכתב זה בלווי אסמכתאות המנמקות את סרובך.

בקטע הזה אני לא הבנתי מה אני יכול לעשות בנדון הזה? אני מדגיש שאני אשם שפגעתי בה .

הודעה זו עברה עריכה נרחבת עקב נטייה לחתוך משפטים באמצעם עם Enter.

פורסם

אם יש לך ביטוח צד ג', תעביר את המכתב לסוכן שלך, והוא ישבור את הראש עם חברת הביטוח השניה.

בשביל זה הוא קיים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם יש לך ביטוח צד ג', תעביר את המכתב לסוכן שלך, והוא ישבור את הראש עם חברת הביטוח השניה.

בשביל זה הוא קיים.

אין לי צד ג', יש לי ביטוח חובה ומקיף,

מה אני יכול לעשות בזה?

פורסם

אני לא כולכך מבין מה אתה רוצה?

פגעת באוטו שלה בשאמתך , אז למה שלא תשלם על זה?

ציפית שהיא פשוט תגיד לה תודה רבה ותמשיך לסוע לדרכה?

פורסם
אני לא כולכך מבין מה אתה רוצה?

פגעת באוטו שלה בשאמתך , אז למה שלא תשלם על זה?

ציפית שהיא פשוט תגיד לה תודה רבה ותמשיך לסוע לדרכה?

קודם כל תירגע עם הדיבור שלך, לא ציפיתי מזה, אני רוצה לדעת אם ביטוח יכולה לשלם על זה ?

ביטוח מקיף כולל בתוכו גם ביטוח צד ג' אז פעל על פי המלצתו של V8 וחצי

בביטוח מקיף אין צד ג', כי אני נהג חדש ואמא שלי מבוגרת .

אני צריך עזרה באמת בגלל שזה רשום על אמא שלי במכתב של חברת ביטוח

פורסם

מה הקשר שאתה נהג חדש ? אתה לא רשום בביטוח ? ביטוח מקיף זה כולל צד ג'. אין דבר כזה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מה הקשר שאתה נהג חדש ? אתה לא רשום בביטוח ? ביטוח מקיף זה כולל צד ג'. אין דבר כזה.

מה אתה מתסלבט עליי? יש דברים שאתה לא יודע על ביטוח מקיף .

אני צריך עזרה.

פורסם

כנראה אתה לא ברור בתשובות .

ביטוח מקיף כולל כבר צד ג'

ביטוח מקיף = ביטוח לתיקון הנזק ברכב שלך + תיקון נזק ברכב השני ( צד ג' )

אל תלחץ - בדוק טוב את פוליסת הביטוח , והתייעץ עם סוכן הביטוח ואמך , או אדם בוגר המבין בדבר .

אוליי עלות התאונה קטנה , ולא שווה להפעיל ביטוח - וכדאי שלם את תיקון הרכב מכספך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...