Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קצת רקע ..

לפני כמה ימים הגיע סוף סוף לידיי ה- alpine 9887 המהולל , וכן הוא אחד המכשירים המדהימים !!

חוץ מזה סיימתי איטום בדלתות 4 שכבות פנימיות, 1 על הפנלים של הדלתות , וכמעט 2 על החלק החיצוני של הדלת, עם החורים, כמובן שהם נסגרו.

נכון לעכשיו כל המערכת כוללת:

את ה HU הנ"ל

הסט קומפוננט הנ"ל

מונו של HERTZ EP 1D

סאב שח HERTZ HX300D מהדגמים היותר חדשים , בצורת הקונוס

מגבר 4 ערוצים של SUNDOWN sax 100.4

עם כל הרקע הזה לרכיבים שלי , ובמחשבה עתידית לעבוד אקטיבי 3WAY, על איזה מידריינג' אתם יכולים להמליץ לי שישתלב בול עם הסט הזה ? למעט המידים של high energy, מחפש משהו יותר עמוק, שלא ישאיר חור עמוק בכיס, התחביב הזה עלה לי לא מעט כסף עד היום...

יש המלצות שיקלעו לאופי הסאונד של ההרץ ? יד שניה בא בחשבון גדול !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

לא הבנתי: עכשיו יש לך 4 ערוצי הגברה ו אתה רוצה 3WAY אקטיבי - אתה צריך עוד זוג ערוצי הגברה וכדאי לך שיהיה איכותי כמה שיותר - מידריינג' מנגן את טווח התדרים הרחב והשמיע והכיווני ביותר .

איזה אפשרויות כיוון יש לך? יש פרוססור? או שגם אתה (כמוני) רוצה לעשות קומבינת הפיצול של RCA של הסאב? :lol:

פורסם

הכי פשוט הוא להוסיף מיד של הסט הזה ולעבוד פסיבי זה יחסוך.

לחסוך במיד זה מטופש כי זה המהות של המערכת . מיד טוב יתן את האופי סאונד והוא זה שיקבע את הסגנון בתעכלס .

אתה צריך לשמוע ולראות מה אתה אוהב , יש כל מיני אופציות טובות כמו ה L4 , המיד של סינפוני , המידום של מוראל כמובן גם המיד של המילה , אתה צריך לשמוע .

פורסם

אני לא הייתי הולך על מיד שונה מאשר הוופר והטוויטר,

מניסיוני במה קידמית צריכה להיות במינימום של אותו יצרן.

אחרת שהזמרת\הכלי שאנחנו שומעים "עובר" בין האלמנטים (עולה\יורד בתדר ומגיע לטוויטר\וופר)

שמים לב שבפתאומיות האופי צליל משתנה, זה לא נעים לאוזן, והורס את החוויה הכללית לטעמי.

בכלל אחרי המון מערכות ששמעתי, אני מגיע למסקנה שבמה קידמית צריכה לשבת על הגברה זהה, ובעלת אלמנטים עם אופי צליל זהה (זאת אומרת לפחות יצרן זהה)

יש מיקרי קצה, שלדוגמא נרצה באס פאנצ'י ומיד רך מאוד אז נעשה שילובים כמו של HAT ומוראל, אבל הכיוון מאוד קשה וצריך להיות ממש אומן בתחום. לרוב סט הרמוני ישיג תוצאה טובה יותר בקלות יותר.

פורסם

אז מה בעצם אתה אומר גורל ? שאם אני בוחר לי מידריינג' זה או מהסט של המילה או מהסט של ההי אנרג'י ? אין אין אפשרות באמצע ?

יש סיכוי שההי אנרג'י לא יספק אותי בעוד שהמילה הוא מיד ריבון עם נטייה לטרייבל , וגם מאוד יקר לא לתקציב בכלל ...

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

זה מאד אינדיבידואלי ואפילו סובייקטיבי. נכון שבמבחן התוצאה אצלי כרגע ההגברה הזהה למידריינג' ולטוויטר השפיעה לטובה והביאה לשיפור מאשר במצב הקודם בו הטוויטר והמיד הוגברו ע"י הגברות שונות.

אך בסטאפ הקודם [או הקודם-הקודם:-D] היו אצלי וופר[מידבאס] + טוויטר של מורל הייבריד שהוגברו ע"י VRx, משולבים עם המידריינג' המהולל L4 של HAT שהוגבר ע"י סטריאו 100 של ג'נסיס ולא הייתה שום תופעה מהסוג שאתה מתאר. נהפוך הוא, התוצאה הייתה מעולה. נכון, השקעתי לא מעט בכוונים אך בסופו של דבר זה היה מצוין.

למרות הנ"ל אני כן שותף לאמירה כי על פי רוב סט הרמוני ומושלם ייתן כנראה תוצאה טובה בקלות יתר, אך יש שילובים אחרים מוצלחים לא פחות - ואף יותר.

כך שמשום שמיד מסדרת המילה אין ממש אלמנט סטנדרטי אלא הריבון ML500, אולי כן תנסה את הHL70 מסדרת הההיי אנרג'י [וכך זה יתאים גם לסאב שלך:-D]. אולי גם תוכל לקבל מחיר טוב יותר כלקוח של הMLK165.

יש כאן כמה עם מידים של היי אנרג'י, תוכל להתרשם בעצמך. זכור לי את בוריס GTI1980, ואת רוני N.

ותתחדש על ה9887. מכשיר מצוין לכל הדיעות.

פורסם

אין ספק שהHL70 הוא מיד מצויין, וגם למחיר לא נראה לי שיש לו הרבה מתחרים - אבל - :idea: יש לך סט שהוא ברמה יותר גבוה בהרבה מה היי אנרג'י ולפי דעתי על הרמה הזאת צריך לשמור.

נ.ב. הסט שלך מצויין ל 2 חלקים, עם זויות נכונות אפשר לקבל תוצאה מדהימה, ורק אז להמשיך ל3 WAY8)

• תוכן חדש...