Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אתה תאפס את הרדיו אחרי חצי דקה שהוא מנותק אבל גם עם יש לך מחשב באוטו אתה תאפס אותו גם יותר פשוט

להוציא רק את השקע של הרדיו מתוך הרדיו למשך חצי דקה ואז הרדיו מתאפס

פורסם

כל הרעיון הוא לאפס את המחשב של האוטו מבלי שהמערכת גם כן תתאפס לא אכפת לי שהכיווני רדיו ייתאפסו

שרק הכיווני צליל לא ייתאפסו.

פורסם

אז תרשום אותם על דף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
, אין לך מה להפסיד..

עם אתה לא יודע אל תגיד סתם שהוא מנתק את המינוס הוא מנתק את כול הזרם (אין חשמל בכלל) איך מינוס ישירות לרדיו יעזור,

הוא כן יפסיד את הכיונים שלו הכי פשוט כמו שאיתמר רשם לך תרשום על דף

פורסם
אני לא כזה מבין גדול בחשמל..אל תכעס.

לא כועס פשוט מה שלא מבינים פשוט עדיף לא להגיב הבן אדם רוצה להיות בטוח בגלל זה הוא שואל

אני למשל לא מבין גדול במכונאות רכב אז לא מגיב עם אני לא יודע, חשמל זה משהו אחר אצלי.

• תוכן חדש...