Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 17.5 רוצה להשכיר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני בן 17.5 ויש בבעלותי רישיון חצי שנה

אני מעוניין להשכיר רכב ליום.

ראיתי שבאתר אביב הם משכירים רכבים גם לצעירים זה אומר שאני יכול להשכיר אצלהם בגיל 17.5 ?

כתוב אצלהם "לנהגים צעירים וחדשים - תוספת עבור ביטוח " מישהו יודע בכמה תוספת של כסף מדובר בערך ?

והשאלה האחרונה שלי,

לדוגמה אני רוצה את הפוקוס

כתוב שם מחיר ל 1-6 ימים:219 Price for 1-6 days:מחיר ל 7-29 ימים:205 Price for 7-29 days:

המחיר הזה הוא בשקלים ? כי זה לא נראה לי הגיוני בכלל .

פורסם

יכול להיות שנהג צעיר הכוונה לגילאי 21-24.

קשה לי להאמין שיש חברת השכרה שתפקיר את ריכבה לנהג מתחת לגיל 21, כל שכן מתחת ל-18.

בכל מקרה חוץ מהשכרה, בדוק אם המחיר כולל ביטוח וכמה אתה משלם השתתפות עצמית במקרה של נזק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תבדוק את העניין הזה עוד פעם, כי פעם כשעבדתי בבחירות המקומיות, הייתי בדיוק שבועיים אחרי שנגמר לי המלווה ולא יכולתי לנהוג. עד שערב לפני הבחירות היינו צריכים לחלק המון דפים וכו', בא אליי האחראי ואמר לי שעשו לי ביטוח על הגטס ידנית :):)

ושאני יכול לנהוג. לא בדיוק שאלתי אותו מה, כמה ולמה אבל הוא אמר לי שזה עלה הרבה כסף ושאני לא יעשה טעויות...

אז יכול להיות שזה היה בגלל שהשכירו יותר מ40 רכבים או שכל חברת השכרה והמדיניות שלה. תבדוק את זה.

פורסם

השאלה הזאת עלתה מספר פעמים בעבר והתשובה תמיד היתה - חפש בחברות הקטנות.

אביב היא דוגמא טובה, יש נוספות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
השאלה הזאת עלתה מספר פעמים בעבר והתשובה תמיד היתה - חפש בחברות הקטנות.

אביב היא דוגמא טובה, יש נוספות.

אפשר בבקשה פרטים על הנוספות? ואם ידועה חברה שמשכירה רכבים לנהגים חדשים, מה טוב.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

חברה בשם סילבר סטאר מחדרה, הם משכירים רכבים גם לנהגים צעירים וחדשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...