Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו 1996 מלוקקת יד ראשונה שעברה רק 104 אלף ק"מ

תמיד השתמשתי בשמן חצי סינטטי 10W40 במורשה. שמו דלקול תמיד

לאחרונה שמתי LM 10W40 והרגשתי איזה שהוא שיפור מהדלקול. מה ההבדל בין החצי סינטטי 10W40 ל 5W40? האם הכרחי להשתמש בשמן היקר ברכב כזה ישן יחסית? אני רוצה שהמנוע יאריך חיים.

יש איזושהיא נזילה קטנה מאזור המחזיר שמן איפה שהטיימינג. האם זה משנה? בהחלפת השמן הבאה מה כדאי לשים?

פורסם

יתכן ושימוש בשמן סינטטי מלא יגרום לנזילת שמן מוגברת.

עוד כמה זמן נשאר לך עד לטיפול טיימינג? הייתי אומר שכדאי לעשות טיימינג ועל הדרך לתקן את הנזילה מהמחזיר שבטח לא הוחלף מהפעם הקודמת שעשית טיימינג.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טיימינג עשיתי ב2006 + משאבת מים. לא הוחלפו המחזירי שמן

לפני כמה חודשים פתחו את האזור אצל שמשון והוחלף רק המחזיר שמן העליון + אטם מכסה שסתומים. התברר שהנזילה הוא מהתחתון בכלל. לא משתלם לי כרגע לפתוח את האזור עוד פעם כי הכסף פה זה רק על העבודה

פורסם

לגבי הנזילה אתה לוקח סיכון של ממש,אם רצועת הטיימינג תחליק בעקבות נזילת השמן חיסכון של 400-500 ש"ח עלול לעלות לך במנוע של אלפי שקלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לי פונטו 1996 מלוקקת יד ראשונה שעברה רק 104 אלף ק"מ

תמיד השתמשתי בשמן חצי סינטטי 10W40 במורשה. שמו דלקול תמיד

לאחרונה שמתי LM 10W40 והרגשתי איזה שהוא שיפור מהדלקול. מה ההבדל בין החצי סינטטי 10W40 ל 5W40? האם הכרחי להשתמש בשמן היקר ברכב כזה ישן יחסית? אני רוצה שהמנוע יאריך חיים.

יש איזושהיא נזילה קטנה מאזור המחזיר שמן איפה שהטיימינג. האם זה משנה? בהחלפת השמן הבאה מה כדאי לשים?

הרגשת שיפור ?

למד אותי מהו הסוד ? איך מרגישים ? אני נוהג (ומתחזק לבד- כולל שיפוצים ,עד לפני שנים אחדות) משאיות ,פרטיות,אופנועים וצמ"ה בתנאים קשים,שונים ומשונים בעולם מ-1965 ולא מרגיש .

פורסם

תמיד מרגישים שיפור במעבר משמן יחסית בינוני לשמן איכותי יותר בהרגשה הכללית :-)

למה אתה חושב שמוסכניקים כמו ספרים עוברים הכשרה פסיכולוגית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ובכל זאת...?

מה יתן לי להחליף ל5W40? פחות שחיקה בהנעות בוקר? אך מצד שני הוא יכול להגביר נזילות כלשהם?

• תוכן חדש...