Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אני אישית מעביר במהלך נסיעה הרבה פעמים סתם בשביל להוריד הילוך ולהעלות סל"ד או ההפך

כאשר אתה תמצא נגיד בהילוך 4 במצב טיפרוניק והרכב יגיע למהירות נמוכה אשר יכולה לעשות נזק למנוע עם הילוך גבוהה הגיר יוריד הילוכים אוטומאטית - אין סכנה לנזק במצב זה

פורסם

תאמין לי, שאם אי אפשר היה להעביר ממצב אוטומטי למצב ידני חופשי ובכל מהירות, היצרן היה דואג למנגנון, שחוסם את האפשרות הזו.

שים לב, כמה הגנות יש לתיבת ההילוכים :

אי אפשר להוציא מ P ללא לחיצה על הבלם

אי אפשר להניע בהילוך, אלא רק ב P ו N

אי אפשר להוציא מפתח התנעה, אם הידים לא ב P

במצב ידני, אי אפשר לזנק מהילך גבוה מ 2

במצב ידני, אי אפשר לעלות/להוריד הילוך, אם סל"ד/מהירות לא מתאימים להילוך שאתה רוצה לשלב

במצב ידני, אם שכחת להוריד לראשון בעצירה, הגיר יעשה את זה בעצמו

בקיצור, אם היצרן לא רוצה שתעשה פעולה מסויימת, הוא יחסום אותה

מעבר ממצב אוטומטי לידני לא חסום, ואפשרי בכל תנאי ובכל מהירות, נראה לי שזה עונה לך על השאלה.

פורסם
תאמין לי, שאם אי אפשר היה להעביר ממצב אוטומטי למצב ידני חופשי ובכל מהירות, היצרן היה דואג למנגנון, שחוסם את האפשרות הזו.

שים לב, כמה הגנות יש לתיבת ההילוכים :

אי אפשר להוציא מ P ללא לחיצה על הבלם

אי אפשר להניע בהילוך, אלא רק ב P ו N

אי אפשר להוציא מפתח התנעה, אם הידים לא ב P

במצב ידני, אי אפשר לזנק מהילך גבוה מ 2

במצב ידני, אי אפשר לעלות/להוריד הילוך, אם סל"ד/מהירות לא מתאימים להילוך שאתה רוצה לשלב

במצב ידני, אם שכחת להוריד לראשון בעצירה, הגיר יעשה את זה בעצמו

בקיצור, אם היצרן לא רוצה שתעשה פעולה מסויימת, הוא יחסום אותה

מעבר ממצב אוטומטי לידני לא חסום, ואפשרי בכל תנאי ובכל מהירות, נראה לי שזה עונה לך על השאלה.

תודה תודה לכולם, קיבלתי מענה ראוי לשאלתי

• תוכן חדש...