Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי המצבר נזל כל השבוע ללא ידיעתו, וכעת יש כל מיני משקעים לבנים באיזור המצבר ואפילו חלודה קלה שהחלה בבסיסו. המצבר יעוף עוד השבוע אף רציתי לדעת איך נוכל לנקות את האיזור באמצעים בייתיים ? איך לנטרל את פעילות החומצה.

אני מאד מעדיף לא לשלוח אותו לשטיפת מנוע עקב הבעיות הרבות שמתלוות לכך, זמן לניקוי לא חסר לו...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

סודה לשתיה מהול במים לכמה דקות

לשטוף במים נקיים

ולצבוע אם יש צורך

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אם הקורוזיה עמוקה :

1. מברשת פלדה עם סודה

2. צבע אדום/אפור אוקסיד אנטיראסט.

3. ספריי זפת. (באוטו דפו - rubberrized underfloor compound או משהו כזה.) - שים לב לא ללכלך בסביבה- קשה עד בלתי ניתן לניקוי אבל מצויין למגש המצבר.

פורסם

אם אתה לא רואה סדק במצבר (נדיר מאד- קורה ברכבי שטח ) אל תרוץ לקנות מצבר. בדוק אצל חשמלאי אם החומצה לא גלשה מחורי האוורור עקב טעינת יתר - וסת/אלטרנאטור דפוק.

פורסם

לא ממליץ לצבוע אלא למרוח ואזלין. תחשוב מה יגיד בודק הרכב כאשר תרצה למכור את המכונית , הוא יראה קורה צבועה, הוא עלול לחשוב תיקונים בקורה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

וזלין זה רעיון מעניין לעצירת התפשטות החלודה, נראה לי ננסה את זה שם... תודה לכולם על הרעיונות, מהו נתון שיצביע על טעינת יתר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אולי מתח גבוה מידי? :roll:

תלוי ברכב (שלא צויין דבר עליו), ערך של 15V ומעלה זה בעייתי באופן כללי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...