Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי גולף gti mk5 מנוע 2000 טורבו... האוטו משנת 2006 ,ידני והוא נקנה מהחברה. בזמן האחרון אני מרגיש שלאוטו יש הרבה פחות כוח ממקודם, הפתיחה שלו יותר חלשה. עשיתי איתו מ 0-100 ב 10 שניות שהוא אמור לעשות ב 7.2. אני לא יודע מה הבעיה אני רוצה לקחת אותו למוסך לראות אם יש בעיה אולי זה הטורבו שחנוק או מסיבה אחרת.

רציתי לשאול אם משהו יכול לזהות את הבעיה לפי התאור, אם כן אני אשמח לקבל תשובה

תודה מראש. =]

פורסם

כנראה מרוב פתיחות האוטו נפתח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מי אמר לך שאני עושה הרבה פתיחות?? סתם ראיתי באינטרנט שהוא עושה 7.2 אז בדקתי והוא עשה לי 10 זה לא אומר שאני פותח איתו כל היום ממש לא.. גם אם הייתה עולה על האוטו בהתחלה ועכשיו הייתה מרגיש את ההבדל..

פורסם

נו באמת...:-)

בכול מקרה תשובה מוסמכת לא תקבל פה מכיוון שלא ניתן לבצע איבחון ממוחשב דרך מסך המחשב. גש למוסך ובקש לבצע איבחון ממוחשב לרכב וספר להם את שכתבת פה.

איזה דלק אתה ממלא 95 או 98 ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון חשבתי על זה.. אבל מ 7.2 ל 10? =/

וגם אח שלי שהוא נהג הרבה יותר מימני על האוטו הזה אמר שבזמן האחרון ירד לאוטו הכוח..

פורסם

שכחתי לציין פה משהו, שגם עזר לי להבין שלאוטו כניראה יש בעיה. לפעמים שאני נוסע בלילה (כניראה המנוע או הטורבו מתקררים או משהו) אז פתאום האוטו נותן הרבה יותר, יש לו הרבה יותר כוח כמו שהוא נסע לפני שהרגשתי שיש בעיה ומרגישים את זה משמעותית... אז הבעיה יכולה להיות בהתחממות של המנוע או הטורבו או משהו? כי זה כאילו שהאוטו פתאום חוטף התקף כוח כזה.. שככה הוא צריך לסוע כל הזמן... גם הרעש של המנוע באותו הזמן שונה קצת.. =/ אני מצטער אם אני חופר פה פשוט זה חשוב לי.. =]

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני שומע הרבה את "התלונה" שאתה מתאר מלקוחות שלי בעלי רכבים מוגדשים,אתה צריך להבין שרכב מוגדש נוסע חזק יותר ככל שהטמפרטורה יורדת,לכן בחורף ובלילות קרים המנוע חזק יותר,בימים חמים זה מורגש משמעותית.

בברכה,אורן

פורסם

אני מטפל בכמה רכבים כאלה(אותו מנועה) ויש להם המון בעיות אם מערכת הוקוום(צינורות, שסתומי וקוום וכו..) לפני שאתה רץ למוסך תעשה בדיקה ויזואלית של כל הצינוריות גם אם לא קרוע, אולי סדוק. תבדוק גם שמנורת תקלת מנוע עובדת(בפתיחת סוויץ' כל הנורות נדלקות)

פורסם

ג'קה אתה מתכוון לבלאי רגיל, או שזה תופעה של חלקים באיכות נמוכה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...