Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

אני מחפש כבר מזה חצי שנה רכב שנראה טוב חסכוני בדלק נוח למשפחה(3 נפשות) הצ'בק יכול להתאים טיפולים וביטוח ממוצעים ומטה ,אישתי מאוד רוצה את ה 307 ,אני מעדיף מדגם ST (מפואר)80-100K ק"מ שנת 2002-03 אבל ...

מאז שהתחלנו להתעניין על הרכב כולם אמרו לנו שזה רכב בעייתי והמליצו לנו רק על יפניות וכו, גילוי נאות ,אנחנו די לא רוצים רכב בנאלי ומובן מאליו ולכן :

נשמח לדעת מה כל כך גרוע ברכב ולמה ? אם בכלל ,נשמח לחוות דעת מגווונות ככול שניתן ...

תודה על שיתוף הפעולה :-)

פורסם

לנו היו שתי 307 שונות ממודל 03 ו05, היינו מאוד מרוצים ולא היו תקלות מיוחדות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לי את 307 מאז סוף 01 מאז הרכב לא נכנס אפילו פעם אחת לתקלה הכל טיפולים שוטפים! הנוחות האיבזור והביצועים[מנוע2.0] לא תמצא אף רכב יפני שמתקרב אליו וגם תצטרך לשלם הרבה יותר על הרבה פחות.

פורסם
יש לי את 307 מאז סוף 01 מאז הרכב לא נכנס אפילו פעם אחת לתקלה הכל טיפולים שוטפים! הנוחות האיבזור והביצועים[מנוע2.0] לא תמצא אף רכב יפני שמתקרב אליו וגם תצטרך לשלם הרבה יותר על הרבה פחות.
תודה רבה ,האפשרות למנוע 2000 ישנה אך מה בנוגע לצריכת הדלק ?
פורסם
תודה רבה ,האפשרות למנוע 2000 ישנה אך מה בנוגע לצריכת הדלק ?

הרכב אוכל משוקלל1-10.5 למרות ש90% מהנסיעות שלי הם בתוך העיר.קח בחשבון שלמרות שהמנוע [2.0] גדול יותר מ1.6 הוא לא מתאמץ כמו רכבי1.6 ולכן הצריכה פחות או יותר זהה.

פורסם
הרכב אוכל משוקלל1-10.5 למרות ש90% מהנסיעות שלי הם בתוך העיר.קח בחשבון שלמרות שהמנוע [2.0] גדול יותר מ1.6 הוא לא מתאמץ כמו רכבי1.6 ולכן הצריכה פחות או יותר זהה.

האם המנוע 1.6 של ה-307 זהה למנוע 1.6 שיש ב-206?

האם קיימים הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין ידני לאוטו'?

מה לגבי "אמינות" הגיר האוטו' של פיג'ו?

פורסם
האם המנוע 1.6 של ה-307 זהה למנוע 1.6 שיש ב-206?

האם קיימים הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין ידני לאוטו'?

מה לגבי "אמינות" הגיר האוטו' של פיג'ו?

הקפצה

פורסם
הקפצה

כן המנוע זהה רק שה307 כבדה יותר.הבדלים בצריכת הדלק בין ידני לאוטומט הם של 2ק"מלליטר +-.האמינות של הגיר היא סבירה בהחלט התיבות מחזיקות סביב 150000ק"מ +-.

פורסם
כן המנוע זהה רק שה307 כבדה יותר.הבדלים בצריכת הדלק בין ידני לאוטומט הם של 2ק"מלליטר +-.האמינות של הגיר היא סבירה בהחלט התיבות מחזיקות סביב 150000ק"מ +-.

ומה ההבדל בתצרוכת הדלק אפוא בין מנוע 2 ל' למנוע 1.6 ל' (שניהם אוטו')? לכאורה, עדיף ב-307 המנוע הגדול יותר במיוחד בשטח הררי יותר כמו ירושלים או חיפה, אמת?

• תוכן חדש...