Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון אלפא - 29.5.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש למישהו עוד תמונות אולי?

מה עושים במפגשי המועדון האלה?

(ואיך כולם הגיעו לנקודת המפגש, על גרר? פשוט שמעתי שאלפות מגיעות ממקום למקום רק על גרר :wink: )

:lol: אלכס מה קרה התייאשת מהמיטו?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
מה עושים במפגשי המועדון האלה?

נו, לא הבנת כבר מהתמונות בהודעה הראשונה? מחליפים מסנני אויר ועושים חסימות יזומות של כבישים לצורך תמונות.

(ואיך כולם הגיעו לנקודת המפגש, על גרר? פשוט שמעתי שאלפות מגיעות ממקום למקום רק על גרר :wink: )

הגרר עדיין לא סיים את כל משימות החילוץ שלו מהאירוע בשבוע שעבר ב"צל תמר".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אשמח לבוא כשהמיטו תגיע. אם אני אבוא עכשיו עם הדייהולט השכרה שלי, כנראה שיסקלו אותי.

הדבר היחידי שהתיאשתי ממנו זה להסביר לאנשים שלא השתגעתי למרות שקניתי אלפא. אני גם לא מבין מה כ"כ אכפת לאנשים.

emotion of motion

פורסם

הדבר היחידי שהתיאשתי ממנו זה להסביר לאנשים שלא השתגעתי למרות שקניתי אלפא. אני גם לא מבין מה כ"כ אכפת לאנשים.

צודק ב200% יש אנשים שלא מוכנים לקבל את זה שקנית אלפא,מתנהגים כאילו עבדו עליך וקנית זבל. :shock:

לך תסביר להם...

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
אני אשמח לבוא כשהמיטו תגיע. אם אני אבוא עכשיו עם הדייהולט השכרה שלי, כנראה שיסקלו אותי.

תבוא בכיף, לא יסקלו אותך, עלי

סתם הרצון המוזר של אנשים להגיד אמרתי לך ולהרגיש חכמים ומומחים גם אם לא באמת יודעים. חוץ מזה עזוב, אם אנשים יגלו מה זה אלפא היא תהיה כל כך נפוצה שיאבד לנו היחוד:wink:

..........

פורסם

על אחריותך :-)

מה שהכי מעצבן אותי, הוא שרוב האנשים שמציקים, לא היה להם שוב רכב מהיבשת של אלפא אפילו.

דבר נוסף, אני ממש לא מבין מה כ"כ משנה לאנשים ולמה כולם צריכים לדחוף את האף שלהם לכל מקום. לא גנבתי מאף אחד ואני עושה מה שבא לי עם הכסף שלי. בא לי לקנות אדום ובא לי לקנות 3 דלתות ובא לי על ידני ובא לי על אלפא.

emotion of motion

פורסם

אם היית קונה סיטרואן היו אומרים לך את אותו הדבר. אתה שונה ואתה, משום מה, לא מתייעץ אתם, כמו שאמרת, מה לעשות אם הכסף שלך.

בכלל, אני לא מבין למה אתה (או אני או כל אחד אחר) חייב להסביר את הרכישה שלו או לשכנע מישהו אחר בכדאיותה. כל אחד עושה מה שטוב לו. אני לא חושב שפגעתי במישהו כשקניתי אלפא ולא חושב שאני חייב למישהו הסבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כנראה שאתה מדבר עם האנשים הלא נכונים.

לא משנה, חכה שהם יראו בעיניים את הרכישה החדשה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטער שלא יצא לי להצטרף, אבל הולויווד מחכה לנו.

תמונות טובות, אם כי אכן רואים שהגעתם בסוף.

פעם הבאה נבוא בנוכחות מלאה.

• תוכן חדש...