Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 75 חדשה ב240000 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס, עזוב חישובים בצד לרגע, הרי אתה לא יכול באמת לדעת בכמה יתומחר הרווה הזה (איך אומרים את זה בכלל? :shock:).

תחשוב שאם היבואן יתמחר את הרכב בפחות מ-200K, אני בטוח שיהיו כמה שיקפצו וכן ירכשו את הרכב למרות שהוא סיני.

זה כבר חוסך להם 30K לפחות מרכבים מקבילים באותו הסגמנט.

דעתי האישית - מוצרים סינים נוטים בד"כ להחזיק מעמד לזמן מוגבל, ואמינותם די רעועה לאורך זמן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סחתיין על כל המתלוננים וידענים!

תמשיכו להתלהב מסוסיתא שיוצרה פעם פה בארץ (הישג אדיר), ותמשיכו להלין על הסינים שכיום מייצרים מרצדס וBMW ורכבים יפים מאוד, ומתקדמים בצעדי ענק ברמה הטכנולוגית (גם עם הועתקה) וכל הכבוד להם.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

הבעיה היא לא רק הסינים. הבעיה היא שמדובר בפלטפורמה עתיקה. הסינים, כפי שנאמר כאן, יודעים לייצר הכל, השאלה מה נותנים להם לייצר. ובמקרה הזה, לא מדובר במציאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סחתיין על כל המתלוננים וידענים!

תמשיכו להתלהב מסוסיתא שיוצרה פעם פה בארץ (הישג אדיר), ותמשיכו להלין על הסינים שכיום מייצרים מרצדס וBMW ורכבים יפים מאוד, ומתקדמים בצעדי ענק ברמה הטכנולוגית (גם עם הועתקה) וכל הכבוד להם.

אני מעדיף סוסיתא או רום כרמל ע"פ הסינית הזו.

דבר ראשון זה תוצרת כחול לבן, זה כבר ייתרון.

דבר שני ששתיהן תתקלקלנה, את הסוסיתא אני אדע לסדר, ואת הטכנולוגיה של הרוואאה\רובה\רובר אני לא אדע לסדר, ועם סטנדרטים סיניים זה ילך מהר מאד...(ראו מקררים טלוויזיות ומזגנים שהגיעו אלינו משם).

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

^^

ד"א, היום כל החברות הגדולות עברו לתוצרת סין, טיוון וכל המדינות מהאיזור ההוא, בין אם זה מוצרי חשמל ביתיים ועד חלקי מחשבים...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ב- 240 היא באמת לא תתחרה בכלום ולא תשיג כלום, אבל בתמחור נכון לליסינג, למשל 191, אולי עוד יש לה סיכוי. הכל תלוי בביצועים ובביקורות שתקבל לאחר שאנשים ינהגו בה בפועל.

ה- 75 היתה מדהימה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מעדיף סוסיתא או רום כרמל ע"פ הסינית הזו.

דבר ראשון זה תוצרת כחול לבן, זה כבר ייתרון.

דבר שני ששתיהן תתקלקלנה, את הסוסיתא אני אדע לסדר, ואת הטכנולוגיה של הרוואאה\רובה\רובר אני לא אדע לסדר, ועם סטנדרטים סיניים זה ילך מהר מאד...(ראו מקררים טלוויזיות ומזגנים שהגיעו אלינו משם).

הבנתי אתה מתנחל. יש גם סובארו 89 סטיישן במצב טוב

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני חייב לציין שהמקור הבריטי ניראה הרבה הרבה יותר טוב מהסיני ,הן מבפנים הן מבחוץ.

ועוד לחשוב שהמקור תוכננן ב98 וזה 10 שנים אחרי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...