Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשום בכותרת, אני מחפש מכשיר DVD בעל יכולות לנגן סרטים מזכרון USB.

מהביקורות השונות לא באמת עולה מידע מהימן, בעיקר לגבי יכולת המכשירים לנגן סרט באופן חלק מה-USB.

מישהו כאן משתמש בפונקציה זו, ויכול להמליץ על מכשיר טוב?

נ.ב

תקציב - אני מניח שסביב ה-300.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רוב המכשירים גם הזולים יודעים לעשות את זה .אם מישהו מכיר דגם שיודע לקרוא מהרד דיסק חיצוני אשמח לקבל פרטים

פורסם

מקפיץ את השירשור ,מאחר וה-DIVX שלי הפסיק לעבוד.

לכל אלה שהמליצו על מכשירים שקוראים סרטים מ-USB ,תוכלו לכתוב עם איזה DISK ON KEY אתם עובדים?

כי שמעתי שיש מכשירים שלא יודעים לקרוא חלק מה-DOK (אפילו המוכרים).

תודה !

פורסם

לי יש של חברה סינית כלשהיא והוא חרא של מכשיר.

כאשר הוידאו דחוס ויש הרבה שינויים (למשל סצינות עם הרבה מים, או אות הפתיחה של ביג באנג) הוא מקרטע ומאבד סנכרון בין פס הקול לוידאו.

כדאי להביא לחנות דוגמאות שונות של וידאו ולבקש שינגנו אותם על המכשיר המיועד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים מכשיר בסיסי של פיוניר. בינתיים עובד מצויין ולא נתקלתי בבעיות עם פונקציית ה USB. קורא מצויין מזיכרון שבטלפון הסלולרי (דרך כבל) וגם מזיכרון נגן MP4.

יתרון נוסף שקליטת השלט מצויינת- המכשיר מוחבא במזנון ועדיין קולט. לפני זה היה מכשיר ללא פירמה ידועה שלא תמיד קרא הכל, תלוי במצב רוחו.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711411

פורסם

האם במכשירים שהזכרתם ישנה אפשרות לשלוט בגודל / צבע הכתוביות?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רכשתי מזמן מכשיר מקליט של APEX,דגם DRX-8637

לצערי מעולם לא בחנתי את יכולות ההקלטה שלו :D (תמיד שימש לניגון סרטים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...