Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... החלפתי את החיישן והבעיה שוב חזרה על עצמה... החליפו... שוב חיישן...

כאשר מחליפים את אותו החלק יותר מפעם אחת, מבלי לאתר את הבעיה, זה סימן מובהק של חוסר מקצועיות (חוסר הבנה טכנית או חוסר יושר, ולפעמים - שניהם גם יחד).

אני מציע לך לתקן את רכבך במוסך אחר.

דני

פורסם
הבעיה אצלך, הכמות = שעתון יצרן

ואין כאן סחטנות אלא הסבר פשוט וברור!

הבעיה לא אצלי חבובו,תלמד לקרוא חשבוניות,

"נוזל תיבת הילוכים - כמות 5 " .... 5 שעות לוקח להחליף/למלא נוזל תיבת הילוכים?

זה ממש לא שעתון יצרן. אל תתקן אם אתה בעצמך לא יודע.

פורסם

הבעיה נכון לכרגע טופלה , נאמר לי שנעשה משהו שקשור גם לחשמל אבל לא נאמר לי בבירור מה ...(חיווט, יונים)

ברור לי שהגיר הוחלף לשווא כיוון שהבעיה לא נפתרה לאחר מכן ,מה שמעניין אותי לדעת זה מה כן בוצע בסוף במוסך לפתור את הבעיה ,והם לא עונים לי שם כדי לא לכסות על הנזק שנגרם לי .

פורסם
הבעיה לא אצלי חבובו,תלמד לקרוא חשבוניות,

"נוזל תיבת הילוכים - כמות 5 " .... 5 שעות לוקח להחליף/למלא נוזל תיבת הילוכים?

זה ממש לא שעתון יצרן. אל תתקן אם אתה בעצמך לא יודע.

תגיד יש סיכוי (אפילו קלוש שבקלושים) שיש הבדל בין חלקים לעבודה?

שעתון העבודה מצויין בחשבונית בצורה מפורטת (נניח שלביצוע עבודה מסויימת שעתון יצרן הוא 3 שעות ועלות שעת עבודה 100 ש"ח, אז החישוב הוא 3* 100 ש"ח = 300 ש"ח לתשלום) וכך גם החלקים (5 נוזל תיבת הילוכים = 5 יח\ליטר* עלות ליחידה=סה"כ לתשלום).

אם גם הפעם לא תבין אותי, אז אולי משהו אחר ירים את הכפפה...

פורסם
הבעיה נכון לכרגע טופלה , נאמר לי שנעשה משהו שקשור גם לחשמל אבל לא נאמר לי בבירור מה ...(חיווט, יונים)

ברור לי שהגיר הוחלף לשווא כיוון שהבעיה לא נפתרה לאחר מכן ,מה שמעניין אותי לדעת זה מה כן בוצע בסוף במוסך לפתור את הבעיה ,והם לא עונים לי שם כדי לא לכסות על הנזק שנגרם לי .

לאחר מעשה יהיה קשה לדעת מה הוחלף לצורך ומה לא.

כעיקרון מוסך שירות אמור לדעת לזהות אם מדובר בבעיה מכנית בגיר או בעיה בחיישן חיצוני.

האם מהרגע שהגיר הוחלף הרכב נסע מספר ימים כהלכה?

פורסם

ממש לא , ציינתי בהתחלה שהבעיה חזרה על עצמה אחרי שיפוץ הגיר והאוטו היה לאחר מכן עוד 5 פעמים במוסך עד שפתרו את הבעיה .

פורסם

איזה מין מוסך זה ???? נשמע סיפור חובבני למדי.של מוסך חובבני. ובקשר לגברת - הייתי מציע לך בפעם הבאה שאת הולכת לטפל בבעיה כזו גדולה(גיר ומנוע) תשתדלי שיתלווה אליך מישהו שקצת מבין ענין.לחזור 5 פעמים לאותו מוסך,זה פשוט לא נתפס.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

ליטל לפי תיאור התקלה שלך הייתה בעייה כלשהי בחיווט שבין מחשב הגיר למוח של הגיר ולכן ההילוך היה משתלב מאוחר מידיי.

אני מציע לך לנסות ולסגור את העיניין מול המוסך שעבד על הרכב במידה ולא יתייחס לפנייתך ברצינות כפי שנראה לך את תפני למחלקת שירות הם יכולים לחייב אותו לעשות כל שיחליטו.

במידה וגם זה לא יעזור (מה שלא נראה לי) יש את איגוד המוסכים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...