Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי ליטל ויש לי רכב מסוג יונדאי esteem אוטומט שנת 2001 , לפני כ-4 חודשים הייתה לי בעיה ברכב , בכל תחילת נסיעה

ברגע שהייתי לוחצת על דוושת הגז הרכב לא היה נוסע ,רק לאחר מספר שניות הוא היה משתחרר .זה היה קורה בכל פעם שהרכב היה עומד ומתחיל את הנסיעה מחדש (הילוך ראשון) .לקחתי את האוטו למוסך מורשה של החברה שם נאמר לי שיש בעיה עם החיישן האלקטרוני של הרכב שנמצא בגיר , החלפתי את החיישן והבעיה שוב חזרה על עצמה .

לאחר מכן כשחזרתי אליהם נאמר לי שאם זה לא עזר צריך להחליף את הגיר ברכב וזה יפתור את הבעיה. החלפתי את הגיר והבעיה לא נפתרה ,

מאז האוטו נכנס ויצא מהמוסך 6-7 פעמים כשכל פעם נאמר לי שניסו לבדוק מספר דברים :בדקו את החשמל ברכב החליפו כבל חשמלי ושוב חיישן אלקטרוני . לפני כשבוע האוטו יצא מטיפול אחרון והבעיה לעת עתה טופלה , התחושה שלי היא שהחליפו לי גיר כשלא היה צורך כיוון שזה לא פתר את הבעיה .

אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור לי אני אשמח מאוד , תודה ליטל .

פורסם

כדי לך לערוך את הכותרת למשהו קריא וברור יותר, ובנוסף לכתוב לאיזה דגם את מתכוונת (ולא רמת גימור, הרכב של הוא אקסנט).

אחרי זה יהיה קל יותר לעזור לך:-).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

צריך לגשת למוסך מקצועי וטוב אחר כדי שיבדקו המכונית ואולי שם יגלו את מקור הבעייה.

מהיכן את בארץ ומי המוסך שבדק ותיקן עד כעת?.

אולי ניתן יהיה לכוונך למקום טוב אחר לאיתור ותיקון הבעייה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
היי ..

אני מחיפה והמוסך שטיפל ברכב הוא מוסך מורשה של יונדאי בחוף שמן .

לא יודע אם הוא מורשה או לא.....הוא החליף סתם חלקים לטעמי את צריכה לתבוע את כספך חזרה.. :)

פורסם

במקום לזרוק מילים לאוויר תן לאנשים עם ניסיון לענות לבחורה ולא לחמור שבמקרה קפץ לבקר אצלך בראש...

ליטל לפי דעתי אני מציע לך לגשת למוסך מורשה אחר עם הקבלות והפירוט של מה שהוחלף ברכב

תראי אם הם יכולים לעזור בקשר לרכב

בנוסף תתיעצי איתם לראות אם המוסך באמת ניסה לעזור לך בתיקון התקלה

או שניסו לעזור לך לרוקן את הכיס...

רק תיזכרי להציג את הדברים בצורה נעימה ובלי נקמות, איומים וכ''ד.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש לך ברכב בקרת החלקה?

כי אם כן יכול להיות שזאת הבעיה.

ברכב הקודם שלי הייתה לי בעיה שפתאום גם הייתי לוחץ על הגז והוא לא בדיוק היה זז אולי 5 ק"מש למשך 3 שניות ואז משתחרר ונוסע טוב וככה זה קרה 95% כשעמדתי והתחלתי לנסוע ואני מתכוון על נסיעה רגילה לא רק על ההתחלה של הנסיעה.

וכמו שאמרתי התברר שהבעיה הייתי בחיישן שאחראי לבקרת החלקה.

פורסם

ערב רב

אם ניחשתי נכון

מדובר בכלמוביל המרכזי בחוף שמן

קשה לי להאמין שהם יחליפו ת"ה סתם כך

כדאי הגברת הצעירה תגלה לנו באיזה מוסך מדובר

במקום להכנס לספקולציות דימיוניות

חג שמח

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

שוב שלום לכולם,

אני מצרפת את צילומי החשבוניות שלי .

ממתינה להערותיכם והארותיכם .

123qdx.jpg

32518468.jpg

תודה,

ליטל.

פורסם

פרוק והרכבת תיבת הילוכים ,כמות 3.5 ????? :shock:

שיפוץ גיר,כמות 6 ????? :shock:

מצטער,או שהמוסך לא יודע להתבטא נכון בעמודת ה"כמות" ,או שהם פשוט מחפשים מאיפה להוציא

מהלקוח כסף ללא ידיעתו/הבנתו.

קשה לי להאמין שהמוסך פירק והרכיב תיבת הילוכים 3.5 פעמים...שלא לדבר על 6 פעמים שיפוץ גיר....נשמע הזוי משהו.

פורסם
פרוק והרכבת תיבת הילוכים ,כמות 3.5 ????? :shock:

שיפוץ גיר,כמות 6 ????? :shock:

מצטער,או שהמוסך לא יודע להתבטא נכון בעמודת ה"כמות" ,או שהם פשוט מחפשים מאיפה להוציא

מהלקוח כסף ללא ידיעתו/הבנתו.

קשה לי להאמין שהמוסך פירק והרכיב תיבת הילוכים 3.5 פעמים...שלא לדבר על 6 פעמים שיפוץ גיר....נשמע הזוי משהו.

הבעיה אצלך, הכמות = שעתון יצרן

ואין כאן סחטנות אלא הסבר פשוט וברור!

פורסם

יש מכון מעולה לגירים אוטומטיים בעמק שרה במכון אלן שמו אלקטרו גיר תילכי והם יטפלו בך בשרות מלא

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...