Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

קרה מקרה מוזר במשפחה, וההורים רוצים להחליף את הסקודה.

אני לא יודע מאיפה זה בא להם ומי השפיע להם, אבל אני מבסוט רצח:-P:-D:lol:

טוב אז הרכב שאני מחפש:

-שנת 2005-2006.

-עד 60 אלף שקל.

-1600 סמ"ק.

-שיהיה די חסכוני בדלק.

-3 נהגים יהיו תחת הביטוח, אחד נהג חדש. אז צריך שהביטוח לא יהיה יקר מדיי. (20,24,53 הגילאים)

-שיהיה נוח לנהיגה.

-טיפולים לא יקרים.

לפי כל מה שקראתי דפים קודמים בפורום ייעוץ בקניית רכב, הגעתי לשלושה רכבים מומלצים:

1. ניסן מקסימה פרפקט 1.8

2. מזדה 3

3. מיצובישי לנסר

זה גם מסודר לפי סדר העדיפויות שלי..

ישנם עוד מכוניות שמתאימות לנתונים שביקשתי?

תוכלו בבקשה לפרט מה הייתם לוקחים ולמה לא משהו אחר.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

המקסימה היא הכי מיושנת פה אבל בעלת מוניטין אמינות מצויין.

הלאנסר גם לא שיא התכנולוגיה, מדובר ברכב אפור מאוד (חיקוי של טויוטה קורולה) ומשעמם אבל מצויין למי שרוצה להגיע מנק' A ל-B. לא שמעתי עד היום מישהו שלא מרוצה מהרכב הזה.

המאזדה 3 היא היוצאת דופן בחבורה. למרות שמדובר ברכב יחסית נפוץ המאזדה היא המשפחתית הכי מהנה לנהיגה אחרי הפוקוס והאסטרה. יש לה הגה מצויין, בולמים יחסית קשיחים וזנב שלא מפחד לקשקש (כמובן שהכל בגבול הטעם הטוב, כל מה שנאמר פה זה ביחס למשפחתיות אחרות). לי מאוד הפריע הבידוד רעשים הגרוע והעובדה שרגל ימין כל הזמן נתקעה בדשבורד. הביצועים שלה פושרים ואיכות ההרכבה סבירה. למי שמחפש משפחתית עם מעט פלפל הייתי בוחר בה, אם אתם מחפשים אמינות אז הייתי חוזר לאופציית המקסימה/לאנסר/קורולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נראה לי שהתכוונת לאלמרה ולא למקסימה :wink:.

היות וגם אנחנו מחפשים רכב בתקציב דומה,אני יכול להגיד לך שמאזדה 3 לא בתקציב (אלא אם היא ממש שחוטה).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

redroze אהבתי את התגובה, שיחקת אותה מפורט מאוד!

סה"כ ביצועים לא נמצאים אצלי בקריטריונים לבחירת הרכב הבא, זה לא רכב לעשות בו שטויות.

עברתי כבר את השלב הזה בחיים.

אני מחפש נטו אוטו טוב, אמינות אצלי זה מס' 1.

מוזר שהלאנסר לא מקבלת מילים טובות בשום מקום. ראיתי אותה אתמול בערב והיא נראית ממש אבל ממש טוב מבחוץ.

deltaHF המזדה 3 נכנסת בתקציב בלחץ ממש. אנחנו מתכוונים לקנות מליסינג, ואפשר למצוא שם ב60 אלף.

_____________________________________________________________________________________________

יש לי עוד כמה שאלות,

-מבחינת טיפולים, חלקים, ואחזקה שוטפת, מי מבין המכוניות עדיפה?

-למה המזדה 3 לא אמינה redroze לדעתך?

- מבחינת מערכת מובנית, האם האלמרה סובלת מזה גם? זה קצת סיפור להתקין רדיו דיסק במזדה 3.

-שאלה חשובה נוספת, מה ההבדל בין ניסן אלמרה פרפקט, לבין ניסן אלמרה טקנה? ומה אני מקבל בהם?

זהו לבנתיים תודה רבה לעוזרים.

פורסם

האלמרה פרפקט זו רמת איבזור בסיסית - מזגן רגיל,אין מחשב דרך,מושבים פשוטים וכו'.

הטקנה מקבלת צג מידע גדול (תחפש תמונות של טקנה ברשת ולא תפספס את הצג:lol:) במרכז הקונסולה,בקרת אקלים,מושבים עם יותר כיוונים ובטח עוד דברים שאני לא זוכר.

ובקשר למאזדה,שים לב שכתבתי שהיא תכנס לתקציב במקרה והיא כבר די "שחוטה". היא כנראה תיהיה מליסינג ועם ק"מ בשמים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מניסיון עם הטויוטה קורולה והפורד פוקוס, שניהם רכבים מעולים. הפוקום עושה קצת יותר רעש ומרגיש קצת יותר חלש וכבד על הכביש אבל מפגין אמינות נהדרת וצריכת דלק של 1:11. כמו כן הטויוטה קורולה יותר זריזה עם אותה אמינות פחות או יותר והיא יותר קלילה מהפוקוס וצריכת דלק של 1:10. בהצלחה.

פורסם

מיצובישי 2004 צורה אחת לפני האחרונה מצויינת מפרטי .

היו בעיות גיר בשנים קודמות כרגע גיר מעולה.

דגמי ליסינג דגם פשוט 2 כ"א ללא מגנזיום מומלץ הדגם פרימיום המפואר.

הידע שלי מחבר שעובד במוסך יונדאי\מיצובישי וטוען שהרכב אמין ביותר ללא תקלות חוץ מטיפולים.

לעומת יונדאי שהוא אומר שהוא רכב טוב אבל יש בעיות קבועות גם ברקסים.

קניתי עכשיו מיצובישי 2004 פרימיום 98000KM שמורה מפרטי ואני מרוצה.

ביטוח 3800ש"ח לכל נהג מעל 30.

צריכת דלק 1\11 .

פורסם

המחירון דרך אגב של היונדאי 72 אלף למי שגם מחפש.

hoz12 תודה אבל אנחנו מעוניינים או ביונדאי או בניסן.

אם אתה או מישהו מכיר ניסן אלמרה שנמכרת באזור הדרום (באר שבע) מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית בבקשה.

חג שמח!

פורסם

כל עוד לא מדובר על היונדאי סונטה מהדגם האחרון (לא זוכר בדיוק באיזה שנה הם התחלפו, כמעט בטוח שב-2008 ) אז תתרחק כמו מאש. מדובר ברכב שתיין ומיושן (אפילו יותר מהלאנסר).

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על הפוקוס, יכול להיות שהיא תמצא חן בעינייכם במיוחד לאור העובדה שביצועים הם לא בראש סדר העדיפויות שלכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מאזדה 3 רכב מצויין.

אני אישית אוהב את ה מאזדה 323 לאנטיס גם בצורה וגם בהתנהגות בכביש.

רכב בהחלט אני חושב שיתן לכם הרבה הנאה במשפחה

ואת זה אני יודע,כי יש לי חבר שעובד במוסך כמכונאי מוסמך בחברת מאזדה בנתניה

רוב המכוניות שנכנסות לשם לצורך טיפולים הם החלפת שמנים וטיפולים קטנים,לא משיהו רציני בכלל.

הנה תמונה לרכב שאני מדבר

http://pscars.phuxxx.com/Competitions/Januari/mazda_323_mps_concept.jpg

גם טיוטה קורולה מעולה

http://www.handpickedcars.com/2002_0101Toyoto0010.jpg

הסיבה להמלצות האלו,אין לי נסיון עם הרכב ניסן מקסימה פרפקט 1.8

מיצובישי לנסר,אני יודע שבמיצובישי לנסר אוטומט שמעתי שיש בעיות בגיר בדגמים מסויימים.

* עוד דבר נוסף,אני מציע לך אם אתה מחפש רכב אמין וטוב,שלא יראה מוסך כל שני וחמישי

למרות שצריך גם מזל לפעמיים כשקונים רכב יד 2, לכו על רכבים יפנים.

הונדה,מאזה,טיוטה,סובארו,וכו...

פורסם

דבר שמאוד חשוב גם, ובגלל זה נופלים הרבה שמות של רכבים בחיפוש.

זה הביטוח..ביטוח על הונדה בדרום זה מטורף..(אולי גם בשאר הארץ לא יודע)

אני ימשיך לחפש ביד 2, עד שנמצא משהו. מבטיח לעדכן.

• תוכן חדש...