Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי 206 2003 1600 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לראות פג'ו 206 1600 ידנית דגם XS 3 דלתות שנת 2003

האוטו נראה במצב טוב המקום נותן אחריות לשנה למנוע וגיר

האוטו עם טסט לחצי שנה ומתחייב לטסט הבא!

רציתי לדעת מה מחירון הרכב הזה?הבן אדם הציע לי ב-33000

העם הרכב הזה אמין או יש לו בעיות נפוצות?

מה תצרוכת הדלק של האוטו?

וכול מידע נוסף שיכול לעזור לי

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מחיר מחירון של הרכב אתה יכול לברר באתר יד2 או אצל לוי יצחק (הכניסה דרך עמוד הרכב של ynet).

עד כמה שאני זוכר, המחיר צריך להיות גבוה משמעותית מ33K ש"ח, כך שאם אכן מדובר ברכב עם נתונים יבשים טובים (יד, קילומטרים וכו') ובמצב מכני טוב - מדובר במציאה.

כל שאר השאלות ששאלת נענו בעבר בפורום. תריץ חיפוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קראתי את כול מה שכתוב אשמח עם מישהו יכול לתת לי פרטים על האוטו תיפקודים שווי אחזקה לאומת מה מקבלים מהאוטו דברים כאלה

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

תגדיר את המושג החדש - "מה מקבלים מהאוטו".

עד היום מכל הרכבים שהיו לי קיבלתי בעיקר חשבונות. דלק, ביטוחים, תיקונים וטיפולים.

הXS היא ספורטיבית חמימה. היא לא הספורטיבית המהירה ביותר שתמצא וכנראה שגם לא המתנהגת ביותר שתמצא. היא פשרה טובה בין התנהגות כביש, התנהלות יום-יומית נוחה ועלויות אחזקה שפויות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מה שרציתי לדעת.

שעלויות האחזקה שלה שפויות.

העם יש ל-206 בעיות צפויות שאני צריך לדעת?(כמו הדשבורד ב-205 וכו')

• תוכן חדש...