Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות רכב חדש מהסוכנות, אני בכיוון של יאריס והיום הלכתי לראות אותה.

הכל היה נראה טוב, עד שפתחנו את הבגאז'.

מתברר שליאריס יש בגאז' כל כך קטן, שאפילו המוכר צחק כשאמרתי לו שאני רוצה להכניס שם סאב.

תאמינו או לא, אבל גם זה שיקול. כל כך חיכיתי לקנות רכב חדש בשביל להתקין בו מערכת חדשה ומטורפת, כך שזה יהיה ממש ביזיון אם אקנה רכב חדש בידיעה שאי אפשר לשים בו סאב.

בגלל שהמוכר כל כך ביאס אותי בקטע של הסאב, לא טרחתי אפילו למדוד ולבדוק.

הגיוני שבגאז' של מכונית כזו לא יוכל להכניס תיבה בגודל 15" ?

(אני לא מצפה שיעשו איזה קסם ויגדילו את הבגאז', אלא אנשים שיש להם רכב דומה יוכלו לתת דעה ואולי אפילו להגיד שהמוכר טעה ולא ידע על מה הוא מדבר)

פורסם

אנחנו מדברים על היאריס החדשה, 2009 ?

אני לא יודע אם אני באמת צריך 15", אני ארצה סאב חזק שיעשה עבודה טובה ואיכותית.

אני בכל מקרה לא מוכן להתפשר ולהתחיל לקמבן משהו או לדחוף בכוח רמקול לתוך בגאז' שלא יכול להכיל אותו.

כל הנושא של הסאב תמוהה לגמרי. אני יודע בוודאות שבגאז' של סיריון נכנסת כספת בגודל של תמי4 שולחני, אז איך ביאריס זה לא יכנס ?

(שוב, סליחה שאני שואל שאלות שנראות טיפשיות. כשהייתי באולם התצוגה לא ציפיתי להתקל בסיטואציה כזו עם הבגאז' ולכן לא באתי עם מידות מראש. מאידך, אני לא יכול להרשות לעצמי לחזור לשם כל יום, לכן אני מעדיף לקבל את התשובות כאן)

פורסם

סאב 15" מיועד לתדרים נמוכים במיוחד.

אני משער ש- 12" יספיק לך. יש סאבים 12" מאוד חזקים ויש גם מאוד איכותיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא ראיתי את היאריס אבל אני חושב שלא צריך להתבאס.יש סאבים מעולים של 12 אינטש שיש להם גם 1250 ואט רמס(האבוק למשל).

הצעתי לך ללכת למתקין מקצועי שימליץ לך מה לשים.הכל עניין של תקציב,ומה אתה מחפש.אם אתה מתל אביב לא חסרים חברה מהפורום שימליצו לך בהתאם.

יש כאן חבר בשם עידן שיש לו יונדאי גטס (וקשה לי להאמין שהבגאז הרבה יותר גדול מהיאריס)-לך תשמע מה הבחור שם שם,רק אל תשכח לקחת אטמי אוזניים ושכפץ....:wink:

פורסם

אוקי. השתכנעתי. מה גם שהיאריס שווה את המאמץ בשבילה.

עכשיו רק נותר לפתור את בעיית המערכת המובנית, בזמן שאני שומר על אפשרות להחזיר הכל לקדמותו ברגע שאני רוצה למכור את הרכב.

פורסם

סאב לא יכנס ביאריס? :screwy:

ליאריס יש תא מטען סביר ביותר, על אחת כמה וכמה שמזיזים את שורת המושבים האחורית. גם סאב 15" (ואפילו סאביים) יכנסו שם בלי שום בעייה.

אגב, יאריס ממש לא הייתה הבחירה הראשונה שלי, הזלזול של יוניון מוטורס בבטיחות הלקוחות שלהם פשוט מחפיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2 כריות אוויר בגרסה הפשוטה, 4 ב "מפוארת". למרות שאני חובב טויוטה מושבע הרכב החדש שלי לא מתוצרתה, בעיקר בגלל התמחור השערורייתי של הרכב ושל החלפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

transporter - עכשיו אתה מבין למה התכוונתי תמחור גבוה מידי? מה שאיתמר רשם גם כלול בזה. לפחות במאזדה יש לך 6 כריות אויר + בקרות (כולל יציבות) ו-5 כוכבי בטיחות. ועדיין, כמו שרשמתי לך בשירשור ההוא, היא לא שווה 108K בימים שכאלו.

לי היום יש 12" בבגז, אתה יותר ממוזמן לשמוע מה הולך אצלי באוטו (סאב של 500RMS, זמני, אבל חמוד ביותר :-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...