Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אקדח אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני חושב לקנות אקדח אויר דרך אתר באינטרנט

נראה לי שבמכס יעשו לי ים בלאגן (האקדח ממש אמיתי כולו עשוי מתכת)

כדאי להיכנס להרפתקה כזאת או שמראש אין מצב להביא את זה מחו"ל?

בכלל אם יש למישהו רעיון בשבילי אני ישמח לשמוע

תודה מראש

פורסם

אקדח אויר (גם BB GUN) נכנס להגדרת כלי יריה, אני צריך להסביר לך מה עושים בישראל למי שמנסה להבריח כלי נשק ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין אפשרות חוקית!! לייבא אקדח אוויר ,היבוא החוקי!! היחידי לאקדחי אוויר הוא לכוחות הביטחון ולמיטווחים,עם בכל זאת אתה רוצה ,אני מניח שאתה יודע שיש בתחנה המרכזית.

פורסם

אתה מתכוון לאקדח אויר שיורה כדוריות גבס צבעוניות או לאקדח אויר שיורה כדורי עופרת קטנים?

לגבי השני - מדובר בכלי יריה לכל דבר הדורש רישיון ממשרד הפנים. כדור עופרת כזה, מגיע למרחק עשרות מטרים ופגיעתו קשה יותר מהכדוריות הצבעוניות.

אם אתה מתכוון לאקדח השני - בדוק קודם עם משרד הפנים לגבי רישיון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה לך להמציא את הכדור מחדש?

כלי הנשק הללו נמכרים בארץ, בעיקר בכפרים ערביים אבל גם בתחנה המרכזית.

רוצה? לך תקנה.

רק לא לירות על חתולות.

• תוכן חדש...