Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אז בהמשך למקרה המצער הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256891 שקרה לי לפני מספר שבועות, אתמול בשעות הצהריים לקחתי את רכבי לשטיפה.

כאשר הרכב יצא ממכונת השטיפה והיה נקי, שמתי לב שיש נקודה זהובה על שלושה מגלגלי הרכב.

כאשר התקרבתי לרכב, שמתי לב שלא פחות משלושה ונטילים (כן כן, ונטילים פשוטים) היו חסרים וכמובן נגנבו.

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הגועלית הזאת? כי אני פשוט לא מצליח להבין אותה.

חסר לך ונטיל? לך לכל פאנצ'ר מאכער ותיקח 200, ובחינם.

אמנם התופעה היא לא כ"כ קריטית, אך בכל זאת מעצבנת. לאן הגענו?!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא הייתי מתעצבן בשביל ונטילים, באמת :|

זה בטח ילדים שחיפשו ונטילים בשביל האופניים שלהם וגילו את נפלאות הגולף המאוד-מושכת-צומת-לב הזאת.

כמו שאמרת, לך לפאנצ'רמאכר ותיקח כמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם לי היו ונטילים כסופים כאלה שמתאימים לג'אנט. תוך שבוע נעלמו 3?!

אחרי חודש וחצי גם האחרון נלקח,ומאז גנבו לי עוד כמה רגילים.

:roll:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מאחל לך שכל בעיותיך בחיים תסתכמנה במכסי ונטילים רגילים שנגנבים מהרכב.

לפחות הנזק כאן הוא חסר עלות לחלוטין (למעט עלות הדלק הזניחה לפנצ'ריה הקרובה), אינו גורם לירידת ערך של הרכב והוא הפיך לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל פעם שאתה מחליף צמיגים לחדשים תשמור מראש את הפקקים הישנים. אחרי ההחלפה תבקש גם כמה רזרביים. גם אם יש פנצ'ר תבקש איזה פקק רזרבי.

ככה תצבור מלאי קטן למקרה הצורך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הוונטילים היו מיוחדים?עם סמל הרכב?

אחרי 3 פעמים ששמתי ונטילים כסופים התייאשתי וחזרתי לשחורים הרגילים.

לפני כשבוע הורידו לי וינקר(אחד,לא שניים),זה יותר מעצבן.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כל פעם שאתה מחליף צמיגים לחדשים תשמור מראש את הפקקים הישנים. אחרי ההחלפה תבקש גם כמה רזרביים. גם אם יש פנצ'ר תבקש איזה פקק רזרבי.

ככה תצבור מלאי קטן למקרה הצורך.

פקקים שחורים ניתן למצא בכל פנצ'ריה, או אפילו זרוקים בסמוך, למשאבת מילוי האויר (לעיתים אנשים שוכחים לסגור בחזרה את הפקק והוא נשאר יתום על הכביש.

אבל לעיתים יש גנבה של מיכסים מיוחדים, עם הסמל של הרכ, או כמו הפקקים שנגנבו לאלעד. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יגנבו כול מה שחסר.

לאבא שלי גנבו את הגלגל ספייר ב-6 בבוקר.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מה עוד יגנבו? וישרים? אנטנה? פנס?

נסה וינקרים,פשוט מקומם

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...