Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך לימודי הנהיגה שהסתיימו בהצלחה לפני כ-4 חודשים, התרגלתי (כמו רבים אחרים) לתוספת רצינית של מראות ברכב - מראה פנוראמית בפנים ועוד מראה המורכבת מעל כל אחת ממראות הצד. ציידתי את הרכב הפרטי בהתאם... בעקבות צפייה בסרטונים של אלטנתיבי ומסלולים, החלטנו לוותר על המראה הפנוראמית (אני כבר לבד שמתי לב להרבה מהבעיות שהוזכרו, הסרטונים פשוט חידדו את הדברים).

באחד הימים השבוע, נכנסתי למעגל תנועה לא מורכב (נתיב אחד) ולא עמוס במיוחד וכמעט גרמתי להתנגשות עם רכב שבא משמאלי ומסתבר שנכנס למעגל התנועה כמה שניות לפניי. מאחר ואני זוכרת בבירור שכן בחנתי את התנועה במעגל ומסביבו כולל מבט לצד שמאל (אני זוכרת בבירור: היה שם הולך רגל שעוד לא סיים את החצייה של הנתיב הנגדי ואותו כן ראיתי), יש לי חשד מסויים שהמראה הנוספת מעל מראת הצד של היצרן פשוט הסתירה את הרכב שנכנס מצד שמאל. האם זה יתכן? האם מי מכם שיש לו את המראות הללו נתקל במצב כזה? האם נתקלתם איפשהו בהמלצות לגבי המראות האלה (משהו בסגנון מה שאומרים על המראה הפנוראמית)? ושאלה אחרונה: מאחר והתרגלתי למראות האלה ואני משתמשת בהן המון, האם יש תחליפים טובים יותר?

תודה רבה מראש ושבת שלום לכולם,

ליהי

פורסם

להיפתר כמה שיותר מהר מכל המראות שאינן באות עם הרכב כמקוריות. אם היה צורך בהן, היצרן היה שם לך אותם.

אם ראית סרטוני הדרכה, אז אני מניח שגם מלמדים שם על כיוון נכון של המראות, עשי זאת.

טיפ: גם את כל הבובות/עצי ריח/חמסות, להוריד מהמראה המרכזית.

והכי חשוב, מבט רחוק קדימה, וסעי בזהירות :wink:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
להיפתר כמה שיותר מהר מכל המראות שאינן באות עם הרכב כמקוריות. אם היה צורך בהן, היצרן היה שם לך אותם.

2)טיפ: גם את כל הבובות/עצי ריח/חמסות, להוריד מהמראה המרכזית.

1)למעט המראה הפנורמית. אני לא מסכים אתך בקטע הזה, גם אני משתמש בה, ואינני מסוגל כבר להשתמש ברגילה. היא עוזרת מאד, וכשהיא מכוונת כהלכה היא נותנת לראות דברים מהחלונות האחוריים שעבורם משתמשים במראות הצד הנוספות... שהם פשוט אסון. הן אכן מסתירות. ומומלץ להיפטר מהן במהירות האפשרית.

2)כל מילה בסלע...:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...