Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קרוב משפחה שלי טס בקרוב למיאמי ואני רוצה שהוא יביא לי משם סט של הרץ הי אנרג'י.

האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה במיאמי שמחזיקה מוצרים של הרץ?

תודה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אם אתה רוצה מחיר טוב עדיף שיזמין אליו מחנות online, הייתי שבוע שעבר בארה"ב והמחירים אונליין לרוב יותר זולים מחנויות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה,

אולי תוכל לתת לי קישור של חנות כזו במיאמי כי חיפשתי ולא מצאתי... תודה.

פורסם

אתה בטוח שייצא לך יותר זול מהארץ? בדרך כלל על מנת לקבל מחיר טוב בארה"ב עדיף לך לקנות מוצרים מקומיים כמו ZAPCO, PPI, Boston Acoustics ועוד.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לפי דעתי בארה"ב המוצרים יותר זולים, כל עוד זה לא מורל אז לפי דעתי יותר זול מבארץ.

פורסם

ממש לא מסכים עימך-יוסי ים.כמי שחוץ מהסאב הכפול של גנסיס שקניתי לפני שבועיים,כל המערכת שלי נקנתה בארהב.rca,מגבר,קומפוננט-כולם נקנו בארהב וחד משמעית בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים-כל החלקים נקנו בהפרש של כמעט 40 אחוז פחות מהמחירון בארץ,גם בגלל שידעתי מאיפה לקנות וגם בעזרתה האדיבה של אחותי שהביאה לי ישירות...:wink:

כך שבכל פה ולשון -יותר ממומלץ לקנות בחול ואף למתוח את התקציב קצת כדי לקנות מוצרים איכותיים.

בהצלחה

פורסם

בזמונ בדקתי GENESIS וזה מחיר דומה לפה ולכן אני די הנחתי שמוצרים אירופיים יהיו לא כל כך זולים שם, אך שם אין מכס לפי דעתי ולכן אולי זו הסיבה.

בכל אופן בחרת סט מצויין.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תודה.

לגבי רכיבים שנמכרים באירופה-אתה צודק בהחלט שהמחירים שם לכאן ממש זניחים כמו הסינפוני ,למשל.אבל אם אתה מוצא משהו שנפשך חשקה וזה בארהב,חבל על הזמן-מה שנקרא-ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות מבחינת מבחר ובטח מבחינת המחירים בהשוואה לישראל.סתם לצורך הדוגמא,קניתי את המגבר של רוקפורד 5 ערוצים מסדרת הפאוור ב500 דולר כשכאן הזול ביותר עולה 7000 שקל,ואף מצאתי חוצפן אחד שמיבא אותו ודורש עליו 12000 שקל טבין וטקילין...:shock:

• תוכן חדש...