Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחר אני הולך לראות C5 2002 SX, יד ראשונה, 2000 סמ"ק שעשה 106K ק"מ. האוטו מטופל במורשה עם ספר מלא.

השאלה, מה אני יכול לבדוק בפעם הראשונה לפני שאני מחליט אם האוטו שווה לעשות לו בדיקה מקצועית או לא?

1. כמובן מבחינת פחחות.

2. האם רואים במסך הראשי הודעות על תקלות כלשהן.

3. מיכנית, מה לבדוק?

הבעלים דורשים 36K, גמיש. הטרייד אן שילמו להם 32K לדבריהם. השאלה האם כדי לדבר על 32K לפני בדיקה? או שזה יקר מדי? אגב האוטו עם גג נפתח וגלאי רוורס כתוספות (הוזמנו עם הרכב).

פורסם

יש "פגישה ראשונה" שכדאי לעבור בבית מרקחת לפני, ויש "פגישה ראשונה" שכדאי לקרוא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260104

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ראיתי את האוטו היום, הוא נראה די יפה, שמור, יש כמה שריטות קלות בלבד. הנסיעה חלקה.

מחר הולכים לבדיקה בקומפיוטסט ראשל"צ א.ת. מזרחי. הבחורה דיווחה על תקלה במזגן, לדבריה בחודשיים האחרונים הוא לא מקרר מספיק, אז במוסך שרתון בראשל"צ הוסיפו גז ואמרו לה לבדוק מה קורה. אך לדעתה הוא חזר עוד פעם להיות לא קריר, וגם לדעתה בצד של הנוסע זה רק אויר, למרות ששני הצדדים הם על 16 מעלות. אז לא יודעת מה התקלה הזאת, האם דליפת גז, פילטר סתום?? מה דעתכם? האם התיקון יהיה יקר?

סגרנו על 32K ש"ח כאשר המחירון (בתוספת גג נפתח ויד ראשונה) מגיע ל41K. בתנאי שבבדיקה אין תיקונים מעל 2K ש"ח.

פורסם

התקלה של המזכן מוכרת בדגם הזה

תבדוק פה בפורום כבר העליתי את הנושא פעם

תיקון לפי מה שנאמר לי פה הוא בסביבות 800שח - אצלי לא תיקנתי , כרגע זה הסתדר (עד לפעם הבאה)

פורסם

תשמע, העסקה שסגרת היא ממש טובה, עם הבעייה היא רק במזגן אז תילך על זה.

אנחנו החלפנו איזה חלק חשוב במזגן וזה עלה 600 ש"ח, אז התיקון שלך אני מאמין יעלה קצת פחות.

32K לאוטו עם נתונים כל כך טובים +סאן רופ = שווה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שני המשיבים האחרונים: יש סיכוי סביר שאתם מטעים את השואל.

אותה "תקלה ידועה" בתריס שבבקרת האקלים ב-C5 דור ראשון גורמת בדרך כלל ליציאת אוויר קר בלבד או חם בלבד בצד הנהג.

כאן מדובר על מזגן שלא מקרר מספיק, והסימפטומים משוייכים לצד הנוסע.

בנוסף, הרכב טופל במוסך מורשה של היבואן. סביר להניח שלא היו מוסיפים גז למערכת אילו היה מדובר בבעיה בתריס.

כדאי לבדוק את התקלה הזו היטב. אם מדובר בדליפה באחד מרכיבי מערכת המיזוג, התיקון עלול להיות לא זול.

פורסם

היום לקחתי את הרכב הזה לבדיקה בקומפיוטסט בראשל"צ מזרח. את תוצאת הבדיקה אני אעלה בהמשך.

אח"כ הלכנו למוסך שרתון, הוצינו את כל ההיסטוריה של הרכב מהיום הראשון. לגבי המזגן, הבן של בעל המוסך (גילי) אמר לי שמדובר ברדיאטור הפנימי שצריך להחליף אותו. העלות היא בערך 2K ש"ח כולל עבודה.

בעלה של הגברת התקשר לאיש מזגנים בכ"ס (טופ מזגנים), לאחר הסבר הבעיה בטלפון, אמר לו שיתכן ואפשר לתקן אותו ואם צריך להחליף אז בסביבות ה- 1K ש"ח כולל עבודה.

התופעה המדויקת היא, שהמזגן לא מקרר חזק בצד הנהג ובצד של הנוסע הוא רק מוציא אויר בלי קירור בכלל. אגב יש שם שני כפתורים של המזגן, auto + Econ, השאלה אם לא רוצים להפעיל אל אוט', אז איך מפעילים את המדחס, הרי econ זה לרוב מצב חסכוני ולא AC מלא?

• תוכן חדש...