Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתלת מנוע vti (עם 170 כ"ס) על סיוויק זה אפשרי מאושר בטסט וכאלה?

וכמובן כמה זה אמור לעלות? והאם יהיה צורך להחליף גיר משאבות קלצ' וכו' וכו'?

פורסם

שלום.

אם הרכב שלך הגיע מהחברה עם מנוע 1.6 אין שום בעיה לאשר כל מנוע 1600 אחר (B16) ברשיון.

ההסבה עולה בין 15-17 אלף.

החלקים להסבה הם:

מנוע כמובן.

גיר.

תושבת מנוע אחורית.

שטנגות הילוכים.

ציריות.

מחשב ניהול מנוע (לא חובה להחליף אפשר להסב את המחשב הישן)

וכו...

קו---------------------------------------

פורסם

ז"א שאם ברשותי הצ'בק אני צריך להוסיף 15-17 אלף ויהיה וי טי איי?

למישהו יש ניסיון עם הסבה כזאת? המנוע הזה חזק או שהוא סתם עצלן?

פורסם

הגבת כאילו לא קראת את מה שהוא רשם לך אחרי שראית את המחיר

אם תחליף את המנוע היא לא תהיה VTI יהיה לה רק מנוע של VTI והוא 160 כוחות סוס אז תחליט אתה אם זה עצלן או לא כי הרי זו אמת מידה כוחות סוס

ונראה שיש לו ניסיון עם זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המנועים מסדרה B (כמו ב-VTI) הם מאוד חזקים ועם מומנט עצום - ועוד ניתן לשפר אותם אח"כ. אגב, הם גם לא מוסיפים הרבה משקל על המנועים מסדרה D - רק 20-30 ק"ג יותר.

נהדר, לא?

רק שבארץ - יקר מאוד וקשה להשיג חלפים (לפחות ככול הידוע לי) - ובהיותם (לרוב, אם כי זה לא הכרחי) עם קאמשאפט כפול (DOHC) יש מעטים בארץ שיודעים להתמודד עימם.

לאור האופציות הרבות לשיפור מנועי D וזמינות החלקים - לפעמים שיפור שלהם יכול להיות עדיף עבור חלק מהאנשים - כאן זה כבר שיקול שלך.

אני ממליץ שתעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה מחליט על השקעה כזו.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

היות ורכבים עם מנועי B לא יובאו לארץ בהמוניהם - זמינות החלפים אינה מתקרבת לזמינות החלפים של מנועים מסדרה D וגם, המחיר של החלפים בהתאם לכך.

הכל אפשר למצוא - השאלה באיזה זמינות ועבור איזה מחיר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

סליחה אבל קשקוש,את כל החלקים יש כמו זבל...רוב החלקים זהים,כן,צריך להחליף גיר,תושבת,מחשב,ציריות,מוטות קישור,ואם האוטו שלך לא וי טק אז גם צמה,עשיתי הסבה כזו ברכב שלי בעבר ,אם תצטרך מידע דבר איתי בפרטי,אני אישית ממליץ בחום,מנוע מטורף,וחזק,אמין והכי חשוב,חוקי,

תמונה218.jpg

n880320234_2217742_5201[1].jpg

n880320234_2632000_5181[1].jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

לא הרבה,באיזור ה15,כי שמתי את כל מה שאפשר,הכי טוב,אם זה קלאצ',ציריות,כל התושבות דיסקים אחורה,סעפת פליטה 4-1 של מייגן רייסינג,הצתה,פלגים,אבל את הכל הרכבתי לבד.

n880320234_2631998_6719[1].jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אני מכיר מישהו שעשה על ההונדה סיוויק שלו הסבה למנוע VTI של אקורד מנוע 2 ליטר מוציא 190 כ''ס הוא אמר לי שהכל כולל הכל עלה 6 אלף שקל מנוע 4 אלף חשמל וכל זה עוד 2 אלף והרכבה הוא הרכיב עם חבר שלו במוסך

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

המחיר לא מציאותי, איפה גיר? צמת חשמל ראשית? מחשב? ציריות? תושבות מנוע? ההחלפה הנ"ל מאוד מסובכת ומצריכה שינויים רציניים.

בכל מקרה במידה וחבר שלך צודק שיהיה לו לבריאות והוא עשה אחלה עסקה.

פורסם

^^תאמין לי תיכנס לכפר אום אל כותוף אתה תימצא מנוע של סובארו GT בסביבות ה 5 וחצי אלף כולל גיר שתבין הכל שם זול בטירוף

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...