Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו לא בכיוון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי.

אני רוצה להוציא את המיטב מההתקנה המקורית של הרכב בעיקרון. מה עם רמקול fullrange ברמה גבוהה עם טוויטר? לא יודע אם זה אפילו קביל. אני צריך גבוהים ואני לא חושב ש1'' רגיל יספק את הסחורה. אלא אם יש כזה ש"יעיף לי את התחת".

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין קשר לאינצ'ים.

ברוב המקרים דווקא טוויטר בקוטר קטן יותר יהיה בעל נטיה לגבוהים מודגשים יותר.

אני לא בטוח שאני מבין מה היא התוצאה שאותה אתה רוצה להשיג...

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
אין קשר לאינצ'ים.

ברוב המקרים דווקא טוויטר בקוטר קטן יותר יהיה בעל נטיה לגבוהים מודגשים יותר.

אני לא בטוח שאני מבין מה היא התוצאה שאותה אתה רוצה להשיג...

כשאני שידרגתי מטוויטר קטן לסופרימו ההבדל היה עצום. והטוויטר הקטן היה די טוב. ברור שזה גם מהעובדה שהסופרימו ברמה מאוד גבוהה, אבל לדעתי זה גם העובדה שחתכתי אותו נמוך יותר והוא עשה את העבודה טוב מאוד. אין לי יותר מידי נסיון, בגלל זה אני פה. כשאמרתי גבוהים לא התכוונתי ל5K+ אלא 2.5K-5K משהו באיזור הזה. מה התוצאה? שיישמע טוב, כמו עכשיו אצלי. אני מקווה שתהיה לי הזדמנות במפגש לשמוע ולהחליט...

פורסם

כל רכב מכוון אחרת.

אותו סט יכול להשמע אחרת לחלוטין ברכב אחר.

לכן אתה צריך לדעת מה ההעדפה שלך ואיזו תוצאה אתה מבקש להשיג, משם להתמקד על רכיבים שמתאימים לכיוון והאופי הרצוי וכן הלאה.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
חשבתי לקנות ריבונים.

למה חשבתה בכלל?שמעתה אותם ואהבתה?

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
למה חשבתה בכלל?שמעתה אותם ואהבתה?

לא, לא שמעתי, אבל אני אשמע בהזדמנות הראשונה ואם אוהב אני אקנה. בגלל זה (ובגלל הסיבה שלשמה נפתח הדיון) אני חושב לקנות ולא קונה.

• תוכן חדש...