Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PUNTO ELX מדרדר בעליה חדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

שמתי לב אתמול שהרכב שלי, PUNTO ELX 2003 אוטומט כמובן, מדרדר בעליה חדה כשהוא עדין בDRIVE.

זו פעם ראשונה שרכב אוטומט שנסעתי בו הדרדר בעליה כזו כשהוא בהילוך.

יכול להיות שמשהוא לא בסדר ברכב?

פורסם

יתכן - אולי - שמהירות סיבובי הסרק קצת נמוכה, אבל סביר יותר שהכל בסדר.

רכב אוטומאטי בסיבובי סרק מפעיל כוח מסוים על הגלגלים. במישור או בעליה קלה זה מספיק כדי לגלגל את הרכב קדימה (או אחורה, בהתאם להילוך), אבל בעליות חדות יותר - לא. יתכן מאד שבעליה מסויימת רכב א' ידרדר ורכב ב' לא, למרות ששניהם תקינים.

דני

פורסם

בגלל שהגיר הרובוטי שונה מהגיר הפלניטרי (האוטומט ה"רגיל").

מבנה מערכת העברת הכוח לגיר שונה לגמרי.

אם אתה מעונין לדעת עוד בצע חיפוש על גיר רובוטי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כן, אבל בפונטו 2003 הגיר הוא גיר אוטומטי רציף ולא גיר רובוטי. ידית ההילוכים שלך היא כמו בתמונה שיש לי מתחת לשם המשתמש שלי, נכון ? זה גיר רציף ! ולא רובוטי.

אם זה היה גיר רובוטי טיפש גמור אז הרכב היה מידרדר בכל עלייה ולא רק בעלייה אחת ומסויימת.

הגיר הרובוטי שווק רק משנת הדגם 2004 והלאה ברמת גימור SX או active (אותו דבר).

אם תכתוב איפה המקום שהרכב מידרדר אולי מישהו שמכיר יוכל להגיד עד כמה העלייה שם באמת חדה. אני גם חושב לכיוון סל"ד סרק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אכן מתנצל, טעיתי. (בשנת 2003 יצא גם הדגם החדש של הפונטו פה בחו"ל).

מדובר בגיר רציף.

בגיר ספציפי זה אינני יודע איך מבוצעת העברת הכוח לגיר אבל בכל מקרה זה נשמע נורמלי שהרכב ידרדר בעליות מסויימות.

בכל מקרה לעיניין סל"ד הסרק: זה מערכת הזרקה ממחושבת, לא נראה לי שניתן להתעסק עם סל"ד הסרק (אלא אם יש תקלה שגורמת לו להיות נמוך).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...