Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי שמסתיימת ב 53?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משנת ייצור 83.

בשנות ה-80 סמלו 2 הספרות האחרונות את שנת המודל (למעט רכבי מדינה / ייבוא אישי וכו'), וישנה כפילות 53 ו-83 כדי להכפיל את האופציות למספרי הרישוי באותה שנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שתי התשובות נכונות.

רכב חדיש - רכב צבאי נוכחי

רכב מיושן - רכב משנת יצור 83'.

שבוע טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רכב מודרני השייך לצבא יסומן במספרים שבין 52 ל-55. כל הקנגו, טרנזיט, מגאן וכיוב' שהיו בזמנו בצבא.

כיום רוב המכוניות כבר ליסינג ככה שזה לא ממש משנה.

בזמנו סימנו רכבים ישנים ב53 54 וכאלה בגלל שהאוטו עבר תאונה קשה אם אני לא טועה.

Polo 2012

פורסם

בזמנו סימנו רכבים ישנים ב53 54 וכאלה בגלל שהאוטו עבר תאונה קשה אם אני לא טועה.

אתה טועה. הרכב שווק ב-83 עם סיומת 53 כחדש. בלי קשר לתאונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בשנות ה- 80 של המאה ה-20, רכבים קיבלו סיומת שציינה את שנת הדגם.

דגמי שנת 1980 קיבלו את המס' xx-xxx-80.

מהר מאוד התברר שיש יותר מ-90,000 כלי-רכב בשנה, ואז החליטו שממשיכים עם הסיומת 5X.

אאל"ט בשנת 1980 עצמה לא היתה בעיה של מספרים אבל משנת 1981 התחיל להיות צפוף וכבר מהתחלה עשו הפרדה, באופן שכל מה שאינו רכב פרטי קיבל מהתחלה את הסיומת 5X (אוטובוסים, משאיות, מסחריות וכד').

גם זה לא הספיק למכוניות הפרטיות, ואז נאלצו באמצע שנת הדגם להמשיך איתן בסיומת 5X.

לכן אפשר למצוא מכוניות שנת דגם 1983 שמסתיימות עם הספרות 83 וגם עם הספרות 53 וכך עד שנת 1989.

בשנת 1990, התחילו בסיומת לפי יבואנים. כלמוטור - 02, יפנאוטו - 03, לובינסקי - 04 וכו'. בהמשך גם השיטה זאת לא תחזיק מעמד. כך הגענו למאה ה-21 כאשר מספרי הסיומת חוזרים על עצמם במכוניות צעירות ב-20-30שנה.

רכבים שרשות הרישוי החליטה לסמנם כרכב משוקם לאחר תאונה קיבלו סיומת שהתחילה ב-6X. (אבל היו עוד אפשרויות עם הסיומת 6Y).

חיפוש בפורום יעלה את ההיסטוריה של מספרים בא"י מאז הקמתה ועד התקופה האחרונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שתי התשובות נכונות.

רכב חדיש - רכב צבאי לשעבר.

רכב מיושן - רכב משנת יצור 83'.

שבוע טוב

זה יכול להיות רכב צבאי בהווה וגם בעבר, אני ראיתי מלא קנגואים שהשתחררו מבלי ששינו להם מספר רישוי.

פורסם

מתקופה מסויימת כל הקנגו, מגאן, היילקס שהיו בצבא עם הסיומות 52-55 לא שינו להם את המספר אחרי שמכרו אותם לפרטי.

אגב משאיות ואטובוסים משנת 83 עד 89 ורכבים מעל 4 טון, גם היתה להם להם סיומת 5X בלי קשר לכמות הרכבים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בעיתון ידיעות של סוף השבוע נתקלתי בתמונה של ניסוי מסויים בכתבה אחת שהופיע שם טרנספורטר עם סיומת 76.

מהי הסיומת הזו? מעולם לא ראיתי סימות 7X מלבד 77 שאם איני טועה זה רכב מדינה (כמו 44).

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...