Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אריק, ידידי, תסביר לי בבקשה מה זה בעיניך "מפגשי דרום רציניים" ולמה כוונתך.

מפגש רציני זה כשיש 20 מכוניות עם בגאז' פתוח וסאבים שנותנים SPL ל20 מטר רדיוס, והרבה בשר על האש - זה פיקניק :-P.

מפגש רציני זה כאשר משווים מגברים ברמת THESIS, משווים HUים ברמת HXD2, שומעים ומשמיעים מערכות ששואפות להיות איכותיות.

לידיעתכם, מפגשי הדרום חיים וקיימים, הם פשוט קטנים ולא עושים הרבה רעש - אז כמובן שזה לא מושך מרכזניקים לבוא.

+1 לבוריס.מפגש איכותי ורציני גם מבחינתי צריך להיות יותר האזנה למוזיקה ורכיבים בצורה מסודרת ועניינית.

רוב הרשמים כאן אחרי מפגשי אודיו זה בסגנון "היה אחלה,הרבה בשר וחומוס"

אותי זה קצת מצחיק,אבל אני גם מבין את העניין של החברה פה.פשות זה היה מעניין יותר לקרוא גם לאחרים איך נשמעים קומפוננטים וכדומה.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

קצת קשה לי להבין מה הקשר כאן בין דעה של חבר פורום ל"מהות" המפגש לבין הסדרת הקיום של המפגש.

מי שאוהב SPL יראה במפגש עם מערכות SPL כמפגש איכותי ופורה.

מי שאוהב מערכות SQ יראה במפגש עם מערכות SQ כמפגש איכותי ופורה.

איתמר - בנוסף להסדר תאריך המפגש אולי כדאי גם להסדיר את תצורת מיקום המכוניות לפי קטגוריות - יש מספיק מקום בחניון בשביל לפצל אותו לSQ ולSPL...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מפגשי הפורום נועדו למפגש בין חברי פורום אודיו.

אנשים רואים את הפרצופים מאחורי הכינויים, נפגשים בשביל לשמוע ולהשמיע מערכות וכמובן ללא קשר לדבר ולשוחח על התחום וכל מה שמסביבו.

ה"על-האש" סה"כ נועד לתת עוד קונטרס בין החברים שגם ככה נפגשים.

זה לא שאנשים לא שומעים שם מערכות ולא עושים השוואות ורק אוכלים.

מי שלא היה נוכח לא יודע את זה, וחבל שאתם מציירים את זה כך.

זה סה"כ נועד לתת עוד איזה חיבור בין אנשים.

מה יכול להיות רע במפגש של חברים לתחביב עם מערכות מצויינות ומגוון רחב, וכל זה על איזה פיתה עם בשר ביד ימין ובירה קרה ביד השניה.

חוצמזה, לא כל מפגש הוא עם "על האש", וברוב המפגשים יש דיונים יותר מעניינים ממה שמועלה לכאן לפורום מידי יום.

under construction..

פורסם

נכון מאוד אבל כדאי לעשות קצת סדר או לפחות ליצור למפגשים האלה קביעות יותר קשיחה כי בזמן האחרון באמת כל מפגש הופך לוויכוח בין אלה שיכולים לבוא ואלה שלא וחבל כי תמיד יהיו את אלה שלא יכולים לבוא ולכן גם תמיד יהיה וויכוח - זה פשוט מיותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין על מה להתווכח.

מפגשי הפורום היו אחת ל+-3 שבועות וככה זה התנהל שנים על גבי שנים.

מי שיכול מגיע ומי שלא- לא נורא תמיד יהיה עוד מפגש.

אבל שכל מפגש יש סקר לגבי השעה/תאריך/מיקום/שישי/שבת/צפון/דרום/מרכז/צפרכז/עם על האש/בלי על האש.

זה כבר מתחיל לעצבן.

אז אפשר להבין שכל 3-4 שבועות ביום שבת בשעה 12:00 יש מפגש.

לכן זה לא משנה אם יהיה לוח שנה או לא.

מי שרוצה יכול להבין בדיוק מתי יש מפגש פחות או יותר ולהתארגן בהתאם.

ככה זה עבד לפחות ב5 שנים האחרונות, זה התחיל להשתנות שהתחילו עם הסקרים ועם כל הבקשות המיוחדות לשינויים בתאריכים,שעות וימים.

מה שעובד לא נוגעים בו.. חוק מס' 1.

under construction..

פורסם

או קיי - אז אפשר לסכם שהסקרים זה היסטוריה?

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי נעשה סקר שבוא נשאל אם הסקרים היסטוריה או עתיד :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני פספסתי לפחות 3-4 מפגשים רק בגלל שהם לא התקיימו בתאריך המקורי שנקבע - וזה בגלל כל הבכיינים שכן יכולים/לא יכולים.

ניר מסכים עם הודעתך האחרונה בכל מילה! סוס מנצח לא מחליפים.

פורסם

אם בכל פעם שלא יהיה נוח למישהו תאריך של מפגש ויקפוץ חמור שיתחיל סקר - זה יתחיל להיות בלתי נסבל לתכנן אם מגיעים למפגש או לא.

הרעיון של לעשות מפגשישישבת הוא רעיון מאוד נחמד ובאמת כדאי ליישם מידי פעם לפעם דאבל מפגש - שישי ושבת או מידי פעם לפעם פשוט לעשות מפגשישי ואם רק חבר פורום אחד יגיע אז אפשר לקרוא לזה - מפגשאישי :-P

היו לי כמה כאלה... הצפרכז הראשון... הגעתי שבועיים לפני הזמן... (שלא לדבר על הטלפון ההזוי לטלפון של החברה של עופר דותן...)

והיו לי גם כמה מפגשי רפאים במהלך השנים שבהם באתי לאזור המפגש במרכז וחוץ משקיות ניילון ושיחים מתגלגלים לא היה שם כלום.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני פספסתי לפחות 3-4 מפגשים רק בגלל שהם לא התקיימו בתאריך המקורי שנקבע - וזה בגלל כל הבכיינים שכן יכולים/לא יכולים.

מצטער להגיד לך, אבל אתה ממש חוצפן. תמשיכו לקיים מפגשי מיני דרום לבד אתה והחבר'ה שלך, אולי ככה עדיף :evil:

ניר, אני מסכים איתך ב-100%. אבל יש מפגשים (כמו פסח לדוגמא) שכן צריך לעשות סקר לגביהם (ואני לא צריך להביא את הסיבות, הן ידועות). אז יצא שעשינו מפגש צפון-מרכז בדיוק לפני מפגש פסח, שגם שם משתתפים הרבה אנשים, ולכן יצא יותר מידי סקרים בזמן האחרון. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בזמן האחרון מגיעים הרבה אנשים למפגשים כמעט כל מפגש - זו הסיבה העיקרית לסקרים - אי אפשר לתת לזה להמשיך ככה.

Pioneer TS-X150

פורסם
gti1980

אשמח אם תשלח לי בפרטי אתר שרשום בו על המפגשים האלה.

אני כבר כמה זמן רוצה להגיע למפגש פה בדרום ולא מוצא את המידע המתאים.

זה היה בעבר הלא רחוק כאן בפורום שלנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149705

הנה משהו שקורה עד היום אבל לא קשור לחברי הפורום שלנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234944

*אם תהיה הענות אנחנו יכולים בכייף יכולים להחזיר את מפגשי הדרום.

*עוד נושא שאני מעלה לא בפעם הראשונה היא לח'ברה ביננו שמחפשים לשמוע מוזיקה אז לבצע מפגש SQ במרכז מבחינתי.

מפגש שבוא יהיה איסור על הפרזה בווליום (SPL מחוץ לתחום) - כדיי שנוכל באמת לשמוע ולהשוות בין רכבים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לגבי חלוקה במפגשים של רכבי SPL ו SQ אני בעד. זה באמת מעצבן ובעייתי לשמוע רכבים כשלידך נמצא רכב מרעיש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...