Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הסנובים שרוצים מפגשים רק עם מערכות שעולות מלא כסף יכולים להפגש בצורה פרטנית! כל הפורום מתכנס אחת לחודש בשביל האנשים ובנוסף גם לשמוע דברים מעניינים.

אלה שרוצים לעשות מפגש בשישי, תקיימו לכם מפגש! לא אמורה להיות פה מריבה. יש להרבה אנשים סיבות למה הם לא יכולים להגיע בשישי אבל כן בשבת.. אז אם אתם רוצים תקבעו להפגש בשישי ואחרים יבואו למפגש מרכז שבת רגיל

אנשי שישי לא יכולים לכפות על אנשי שבת להגיע ביום שישי כי שבת לא נראה להם

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז איתמר בבקשה ממך תקבע תאריכים שיהיו 2 מפגשים נפרדים בחודש

כל חודש מפגש SQ וכל חודש SPL

כולם רשאים להשתתף ב-2 המפגשים אבל שישמרו על נורמות התואמות לכל מפגש, זה הכל.

המפגשים יהפכו להרבה יותר פרודוקטיביים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הצפרכז הראשון... הגעתי שבועיים לפני הזמן... (שלא לדבר על הטלפון ההזוי לטלפון של החברה של עופר דותן...)

אדי , רק תיקון קל , היא כבר לא חברה שלי.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(היא ארוסתי :-))

ולענינן המפגשים - אני ממש לא בעד להפריד מפגשים של SPL ו SQ , לטעמי חשוב שכל החברה יהיו בכל המפגשים זה הרבה יותר מועיל ומעניין ובאמת אפשר לחנות בצדדים נפרדים , 50 מטר בין הכנופיות לטעמי מספיק ודי והותר , לא צריך להיות יותר מידי רגישים .

כל הסנובים שרוצים מפגשים רק עם מערכות שעולות מלא כסף יכולים להפגש בצורה פרטנית! כל הפורום מתכנס אחת לחודש בשביל האנשים ובנוסף גם לשמוע דברים מעניינים.

אני אישית לא חושב שיש הבדלה במפגשים בין אנשים עם יותר תקציב או פחות , אני חושב שתמיד אמרנו וגם התנהגנו (לפחות אנשי הפורום שאני איתם בקשר חברי מעבר לדפי הנט) בצורה כזו שהזמינה שיתפה וקיבלה את כולם למפגשים בלי קשר לאיזה מערכת או לאיזה עומק כיס יש להם. המפגשים זה אירוע חברתי , לא תחרות כזו או אחרת , זה מפגש של חברה עם תחביב משותף ופה אני גם חשוב שהעל האש רק מוסיף .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמה דברים, ראשית, עניין מפגשי הדרום - אני האחרון שאפשר לטעון עליו שהוא "נגד" מפגשי הדרום, אני לא חושב שיש הרבה מרכזניקים שהגיעו ליותר מפגשי דרום ממני, רשמתי את מה שרשמתי מכיוון שאני לא זוכר שבחודשים האחרונים היו מפגשי דרום - אם יש כמות של "קהל" שמצדיקה העברה של מפגש לאזור הדרום - מרכז, אז למה לא מארגנים / מפרסמים מפגשי דרום. עם כל הכבוד, אין מה למשוך 20 רכבים מאזור המרכז בשביל 3 רכבים שיגיעו מהדרום.

לגבי הפרדת sq spl - טעות פטאלית - אני ממש לא מחובבי הspl וגם לי זה מציק כאשר אני רוצה לשמוע רכיבים - אבל לעשות מפגש של 7 רכבים זה מציק יותר, מפריע, סע 30 מטר (אם מדובר ברכב של אליקו סע 60 :) ) תשמע ותחזור, בשביל לשמוע בשקט רכיבים או לכוון מערכת ניתן גם להפגש באופן פרטני, ואנשים עושים זאת.

וכמובן שאני לא מבין את המשפט הלא קשור הזה לגבי הסנובים ו"המלא כסף" יש כמה מערכות SPL שעולות כמו שלוש פעמים המערכת שלי, אז??

איתמר, אני מברך על היוזמה, אני מקווה שהיא תיצור סדר ותגרום להגדלת מספר הרכבים שמגיעים ולכך שיהיו גם חומוס וסלטים במפגשי ה"על האש".

בשיפוצים

פורסם

חבל שמפגשי דרום הם פעם בשנתיים, ישנם פה הרבה חברה מהדרום ואני

מאמין שתהיה היענות, מנואל מרים את הכפפה?:wink:

אלי

פורסם

מנואל, אין שום רעיון בקיום "מפגש SPL" ו"מפגש SQ", אבל חניות שונות בהחלט באות בחשבון (וזה לא שחסר מקום חנייה בר"ג... :roll:). 50-60 מ' בהחלט מספיקים.

לגבי מפגשי דרום - כיום אני לא מוצא סיבה לקיום מפגש דרומרכז. מפגשי הדרום (ארבעה במספר?) לא ממש שגשגו וכמו שאריק אמר אין טעם למרכזניקים להדרים בשביל 5 חבר'ה מהדרום. אם יוכח אחרת בהחלט נוכל למצוא מקום שיהיה נוח לכולם להגיע.

התחלתי לעבוד על לוח שנה ואז המכונת כביסה קיצרה את הבית. וואלה יופי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מוכן להרים כפפה.

אבל לפני זה חשוב לעשות סדר גם במפגשי המרכז לדעתי.

הפרדה של SQ וה-SPL זה לא אומר שיהיו 7 רכבים בכל תחום!

ההיפך הוא הנכון, יש בדרך כלל 40 רכבים מפגשים הטובים, נכון? דהיינו בערך 20 מכל תחום.

אם לפצל לתחומי עניין הגיוניים SQ/SPL אז אחד כמוני ששוקל 10 פעמים לפני שאני מגיע למפגש מרכז, יעשה קצת פחות שיקולים כי הוא יודע שהוא מגיע לסביבה שהוא מכיר ואוהב יותר. סביבה שתתרום לו הרבה יותר.

לשמוע מערכת SQ זה לא תתרחק 60 מטר תשמע כמה דקות ותחזור. זה יכול לקחת חצי שעה/שעה.

אז אם אני מעוניין לשמוע 5 מערכות באותו מפגש אני צריך לבקש מכל אחד מבעלי הרכב "בואי אחי נזיז את הרכב שלך 60 מטר מכאן"? ואחד אחר אחרי יגיע ויבקש את אותו הדבר ומה? זה מפגש או טיילת?!

זה מבאס לזוז כל רגע בגלל רעש סביבתי מטורף. אני אישית הייתי מתבאס להזיז את הרכב שלי בגלל כל מאזין.

אני בכייף, שכולם ישמעו אצלי אבל שזה יהיה הגיוני. בלי להזיז את הרכב ולהתנתק מהמפגש - מפגש זה איחוד ולא ההיפך.

אבל צריך לדעתי נושאים פחות מתנגשים מפגש אחד.

לדעתי עם ההפרדה אני יתעניין במפגשי SPL יותר - כי בגלל שהתחום יהיה מנותן מעולם לא קשור אליו SQ, אז הוא יתחדד ויעלה ברמה - בדיוק מה שיקרה ל-SQ.

אולי נרים הצבעה?

פורסם

כמה בכיינות בתרד' אחד.

מי שה"SPL" מפריע לו להשוות בחניון עירוני בחוץ בשבת בצהריים, יכול להניע את הגרוטאה שלו ולנסוע 50 מטר הציד ובכך אף אחד לא יפריע לו.

לא ברור לי הקשקוש הזה של השוואה בין מגברים או כל רכיב אחר באמצע מפגש שבו חצי עולם ואשתו מסתובבים מסביב.

מי שחושב שזה מה שנקרא השוואה מקצועית הוא הוזה..

מפריעים לכם? יש למעלה מ600 חניות מסודרות באיזור קניון איילון, אני מניח שתוכלו למצוא לעצמכם פינה אחת שקטה.

זה מה שאני עשיתי ב5 שנים האחרונות וזה עובד מצויין.

מפגשים שמחולקים לSQ ולSPL בנפרד, לא יהיו בפורום הזה.:evil:

אולי בפורומים אחרים זה יכול להיות, אצלנו- לא.

איבדתם גבולות.:shock:

under construction..

פורסם

מנואל, כל מה שרשמת ממש אבל ממש מגוכח. בגלל שאתה לא יכול ללכת לשניה לצד עם רכב מסויים, אני אמור להגיע ל-2 מפגשים כל פעם? נו באמת. עד היום המפגשים היו מעולים ועם הזמן זה רק משתפר, ופתאום אתם באים וטוענים אחרת. תקרא שוב את מה שניר אמר, ואני מוסיף לזה גם את עניין ה-SQ וה-SPL שלך. עד היום זה היה טוב, למה שפתאום זה ייפסק?

ואם נראה לך שיותר אנשים יגיעו למפגשים, אתה טועה. אבל ממש. :roll:

עריכה: ניר לא ראיתי שהגבת. +1 ענקי :evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא אתה ביננו זה שסופר כמות.

לי לא אכפת כמה אנשים יגיעו למפגשים כל עוד זה יהיה תורם.

40 מערכות כשאני מספיק לשמוע בלחץ 4-5 (כי כל אחד עסוק מנגלים/התקהלות סביב רכבים רועשים או הסתגרות פנימית בגלל כמות הרכבים) לא תורם. לא לי ולא לאף אחד.

לדעתי אנשים כאן מפחדים לנסות, זאת גם מקובעות.

אני בכל זה מבקש ממנהלי הפורום להרים סקר.

אם תהיה הענות למפגשים מופרדים אז לנסות לפחות פעם פעמיים, נראה לאן זה מוביל.

ניר מצטער שאנחנו עדיין לא באירופה ואין לנו מקומות אקוסטיים לבצע השמעות והשוואות מקצועיות.

פורסם

לא יפתח סקר על קיום מפגש SPL ומפגש SQ כי לא יתרחשו מפגשים כאלה. אנחנו כן יכולים לגבש הסדר פנים-פורומי של מי חונה איפה, כדי שחובבי ה SPL לא יפריעו למי שמנסה להתרשם ממערכת של מישהו אחר.

אם במפגשי רכב גדולים בעולם יש חלוקה לפי יצרניות, שיפורים וכו' גם אצלנו יכולה להיות חלוקה דומה, SPL כאן ו SQ שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מה שנשאר לי להגיד בשבילך, אם אתה לא מבין את מה שרושמים לך, שתהנה במפגשים עם עוד 4 רכבים. ואתה בטח שואל למה רק ארבעה - כי פשוט אנשים לא יגיעו. אתה חושב שאנשים באים רק כדי לשמוע מערכות SQ? או לחילופין SPL? אנשים באים גם לדבר אחד עם השני (עזוב בקשר לאודיו, יש דברים מעבר), ולאו דווקא בגלל ש"ההוא או ההיא באים עם מערכת SQ, אז נבוא רק בשביל לשמוע אותו". ממש לא. אתה תמשיך לטעון ככה. מעניין מאוד שרק אתה מעוניין במפגשים מפוצלים.

נ.ב

קרה לי במפגשים, שהפרעתי לאנשים לשמוע מערכות. הם ביקשו - אני הנמכתי או שכיביתי את המערכת. קשה, נכון? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה השטויות האלה להפריד מחנות,אם חבר שלי שבונה מערכת SQ בא ואני בא עם ה"SPL" אז אני צריך להחנות 50 מטר ממנו,תעשו לי טובה.

+2 ענקי לניר.

זה רק ייצור שני מפגשים פחות מעניינים.אם מישהו ירצה לשמוע את המערכת שלי ואני מפריע לכמה חברים שמדברים לידי או שומעים "SQ" אני אניע את הרכב ואסע כמה מטרים משם,טוב שלא ביקשתם שני מפגשים בערים שונות.

עריכה:

במפגשים 10 אחוז מהזמן אני יושב ברכבים ושומע מערכות ורוב הזמן אני אדבר עם החבר'ה(אלי,גיא,דויד,רוני...).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני נגד הפרדה של SPL וSQ

כמו שאני נגד הפרדה של CAR AUDIO - וCARPC

כל הקהילה של מולטימדיה לרכב - היא קהילה אחת חזקה גדולה ומגובשת. בתוכה יש תחומי עיניין רבים ומגוונים.

המקסימום שלגיטימי זה אולי לחנות עם חציצה של 3\4 חניות ריקות

אבל זה גם מיותר.

אני לא חובב SPL וממש לא מפריע לי כל החבר'ה, להפך אני חושב שזה תורם. זה כמו שילטי חוצות שהגענו :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...