Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

uTorrent חונק את האינטרנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שקראתי אקספון [018] ואורנג'

אני עברתי לאקספון מבזק בינלאומי בחודש שעבר ובהחלט מרגיש שיפור

אתה יכול לנסות להתחבר אליהם במקביל לחודש אחד (אין התחייבות והם זולים) ולראות איך הם

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

דווקא אפשר לומר שבזק בינ"ל הספק היחיד שלא מבצע QOS על התעבורה של תוכנות ה P2P

הספקיות מגבילות את תעבורת האינטרנט בפורטים של שיתוף הקבצים ולא בפורטים הרגילים לפי מה שאני יודע,

לכן אני מטיל ספק במה שנאמר כאן.

לצערי לא יכולתי להמשיך בבזק בינ"ל ומאז שעברתי למתחרה, האינטרנט על הפנים. (חברה עם לוגו צהוב שהתאחדה עם עוד חברה עם לוגו צהוב)

לא עובד :-)

עוד רעיונות ?

מצטער, אתה לא עובד נכון אם ככה.

תגביל את ה UPLOAD של התוכנה עצמה ל 1K ואת הDOWNLOAD לאיזה 50K מתחת למקסימום והאינטרנט שלך אמור לעבוד טוב.

אם זה לא עובד תראה איזה עוד תוכנות זוללות לך רוחב פס (אפשר לראות במוניטור של הNETLIMITER)

תראה איך זה מסומן אצלי ( כרגע הuTorrent לא מוריד כלום כי הוא סיים את כל הרשימה מלבד איזה קובץ שתקוע שם שנה)

1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסתבר שכל החברות עושות QOS כלשהו,

על התעבורה הנכנסת מחו"ל,

כך נוצר מצב, שמי שבעל קו גבוהה, יכול להעלות יותר מהר ממה שהוא מוריד בתקשורת עם חו"ל.

כאן אפשר ללמוד קצת יותר.

----

פורסם

אייל אני מצליח להתמודד דווקא סבבה עם התוכנה, הבנתי אותה אחרי שהפעלתי אותה.

הקטע של ההגבלה ל-1 קילובייט דופק אותך כשאתה מנסה להוריד במהירויות גבוהות.

משהו שכן הצלחתי למצא והוא מועיל זה הורדת יוטוררנט גירסא 1.7.1 ועדכון מסויים בהגדרות שנותן לי אוויר לנשימה. ממליץ לקרא את:

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=910827&p=4

להלן הציטוט:

good thing i found this thread, helped solved the problem with a few bits of advice

ISP is iinet adsl2+, billion 7300G modem/router

been using azureus with winxp sp2 no problems for the past year then upgraded to vista 64bit and switched to utorrent v1.8

internet is lightning fast when utorrent is not running (browsing and downloading is actually faster than sp2 probably due to diff network parameters in vista)

anyway turn on utorrent and browsing would slow to a crawl, timing out at times too!

downloaded older version utorrent v1.7.1 from http://www.oldversion.com/

options->preferences->advanced

bt.connect_speed = 5

net.max_halfopen = 4

now torrents are downloading fast and web browsing/internet is unaffected

בנתיים האינטרנט מתפקד בצורה נורמלית וגם ההורדות במקביל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני באופן אישי משתמש בו כל הזמן.

האתרים היחידים שאני יכול להשתמש בהם בזמן ההורדה הם קארספורום וגוגל, אבל גם אני צריך לנתק את הUTORRENT כשאני רואה וידאו או משהו ברשת.

לא עדיף לסגור אותו בזמן שאתה גולש?

יש לך את כל הלילה בשביל להוריד דברים, ואפילו אני, שמוריד כרגע את כל העונות של STAR TREK TNG, ששוקלות ביחד 150 ג'יגה, לא צריך כל הזמן שזה יהיה מחובר.

אגב, ההגבלות על מהירות ההעלאה לא עוזרות בכלל, ואם כבר אז הן עושות שההורדות של שאר האנשים יהיו איטיות יותר.

• תוכן חדש...