Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב בתקציב של פחות או יותר 40 אלף.

90% מהנסיעות מתוכננות להיות בעיר

רכב חייב להיות חסכוני בדלק ואמין (זול באחזקה)

חייב להיות אוטומט

לא ישן יותר מ-2004

כאשר התחלתי לבנות את הרשימה, פסלתי כל הצרפתיות בגלל האמינות. פסלתי אמריקניות וקוריאניות בגלל צריכת דלק ואמינות.

גרמניות אין בתקציב בשנים אלה (ועלות אחזקה שלהם גבוהה)

נשארתי עם יפניות ואירופיות.

בתקציב שלי ועפ"י הסעיפים שהגדרתי, מתאימות, כנראה:

פיאט פונטו (2004-2005)

סקודה פאביה (2004)

דייטסו סיריון (2004)

סוזוקי איגניס (2004)

סיאט איביזה (2004)

לגבי סיאט איביזה: אני באמת שלא מכיר את הרכב. מישהו יכול לחוות דעה לגבי צריכת דלק \ אמינות? איך הוא באופן כללי?

לגבי סיריון: שמעתי דעות סותרות לגבי צריכת דלק הגבוהה שלו... מישהו יכול לאשר זאת?

לגבי סקודה: רכב זה הוא קומבינה של אודי ופולקסווגן.. האם זה אומר שעלות אחזקה שלה תיהיה אותה עלות? לאבא שלי פולקסווגן, כל חלק עולה הון כסף...

באופן כללי: איך הרשימה שלי? שכחתי משהו? משהו לא מתאים? מה עדיף?

תודה מראש!

פורסם

מבין מכוניות שציינת, אני חושב שאופצייה אופטימלית לעיר היא פונטו ספייס. ממליץ לקרוא בקשר לרכב הזה שרשורים דומים, הוא מקבל בפורום ביקורת חיובית.

אם רשמת פאביה, אתה יכול להוסיף לרשימה למשל את פולו שבנוייה על אותם מכלולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...