Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וחג שמח

מקווה שעברתם בשלום את ליל הסדר, קראתם בהגדה עד הסוף והכי חשוב, אכלתם גפילטע-פיש .

עכשיו, לכבוד בוקר החג , בואו נזיל קצת ריר .

ברדפורד, היא לא משהו באנגליה והיתה שם אפילו קבוצת כדורגל שהגיעה לפרמייר-ליג (גם ל-יבנה - זה קרה פעם..) אבל מה שבאמת חשוב זה ארוע מוטורי נחמד שנערך שם.

רחובות בעיר נסגרו במיוחד עבור ההיסטוריה של הראלי , אבל אין טעם ליותר מדי

תהנו

דובי

http://www.youtube.com/watch?v=0fubUVd1trY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כל פעם שאני רואה את ה-205 הזאת אני מצטמרר...

מדהים

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך אבל זו לא הפורשה 959 אלא פורשה 911 SC RS שהתחרתה במרוצי הראלי . מי שבנתה את המכונית הזו היתה קבוצת פרודרייב, כן, כן, זו שמאוחר יותר בנתה את סובארו (ולפני כן את ה-BMW M3 ) ומי שנהג בה בתחילת דרכה היו בילי קולמן מאירלנד, שאני מניח שזו המכונית שלו, לא התעמקתי, וגם סעיד אל-חאירי מקאטאר .

אגב, גירסת המרוצים של ה-959 היא ה-961 . ה-959 לא מגיעה בצבעי מלחמה עד כמה שזכור לי.

אני מניח שאתה התכוונת לזו -

http://www.youtube.com/watch?v=YrDpxlzjMMc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דובי

פורסם

דובי , קודם כל תודה על video וההסבר , ה961 אכן מדהימה ,אבל אני כמעט בטוח שהיתכוונתי לרכב זה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Porsche_959_Dakar.jpg שזו בעצם גרסאת ראלי של ה959 ,בגדול לפי ויקיפדיה ה959 הורכבה בשביל להיתחרות בראלי קבוצה b .

תקשיב יכול להיות שאני טועה אבל זה מה שאי ראיתי , תתקן או תוסיף :wink:

פורסם
לא רוצה לאכזב אותך אבל זו לא הפורשה 959 אלא פורשה 911 SC RS שהתחרתה במרוצי הראלי . מי שבנתה את המכונית הזו היתה קבוצת פרודרייב, כן, כן, זו שמאוחר יותר בנתה את סובארו (ולפני כן את ה-BMW M3 ) ומי שנהג בה בתחילת דרכה היו בילי קולמן מאירלנד, שאני מניח שזו המכונית שלו, לא התעמקתי, וגם סעיד אל-חאירי מקאטאר .

אגב, גירסת המרוצים של ה-959 היא ה-961 . ה-959 לא מגיעה בצבעי מלחמה עד כמה שזכור לי.

דובי

דובי

יש סירטון שקולין מקריי נוהג עם שני הרכבים של פרודרייב, עבר (911) והווה (אימפרזה של 2003), עם ויקי בטלר-הנדרסון

ממש נחמד

ורק אל תתחיל עם האסקורט...:twisted:

סתאאאאאם

לסלי

נ.ב

היו גם 911 לראלי (לא סגור איזו קבוצה) וגם 959 גרופ B שאכן השתתפה בדקאר, ושתיהן מדליקות עד דמעות.

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני מניח שבתור התחלה זה טוב למרות שהאינטגרלה שייכת לתקופה אחרת, של קבוצה-A ומגיע לה יחס מיוחד משלה ...

http://www.youtube.com/watch?v=5St7M1FIkXs&feature=related דרך יוטיוב

דובי

פורסם

בואו נרד רגע לפילוסופיה בגרוש וההבדל שבין הדלתא אינטגרלה לבין ה-S4 .

הרומנטיקנים שבינינו יעדיפו וזה ברור מאליו, את הדלתא S4 מקבוצה-B . מדובר על מכונית יחודית שמשלבת שני מגדשים - גם מגדש טורבו וגם מגדש-על , היתרון עח פי המהנדסים - ניצול עדיף של כוח ומומנט בכל סל"ד בעצם . המכונית כמובן לא הספיקה להבריק יותר מדי בגלל ביטולה של קבוצה-B , מה שכן הספיקה זה להרוג את הנרי טויבונן, לא לפני שניצח עימה את ראלי RAC ב-85 ואת ראלי מונטה-קרלו ב-86 . את שאר עונת 86 סחב מרקו אלאן על גבו וכמעט זכה באליפות , למה רק כמעט ? בפעם אחרת.

ולעומת זאת הפרגמטיים שבינינו יעדיפו את האינטגרלה או הגירסה הקודמת שלה בעלת ה-8 שסתומים, שהספיקה לזכות באליפות העולם כבר ב-87 (קאנקונן ) 88-89 (מיקי ביאזיון) ו-91 (שוב קאנקונן) - 4 אליפויות עולם לא הולכות ברגל, גם כשב-87 זה היה מול אין-אופוזיציה כי כמעט לאף אחד לא היתה מכונית מתאימה...

אז מי עדיפה ? אולי דווקא הסטראטוס או ה-037 ? ולמה לא הפולביה ?

לנצ'יה היא משפחה מיוחסת ולהעדיף אחת זה כמו לשאול הורה איזה ילד הוא מעדיף...

דובי

פורסם

המוזיאון החדש של פורשה הוא פשוט גן-עדן!

חובה לבקר שם מתישהו.

הנה משהו משלי- מומלץ לראות את ה-כ-ל:

http://www.youtube.com/watch?v=oZooziH4ADE דרך יוטיוב

חג פסח שמח לכולם,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...